0 oy
261 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,085 puan) tarafından
Basliga ozellikle cinsellik yazmadim merak eden girer.

Kizlar uzun sureli misafir geldi diyelim esinizle birliktelik olur mu yoksa bekler misiniz. Benim annem bendeydi 15 gundur oncesi adettim zaten simdi secim sonrasi direk kayinvalidemler gelicek uzun bi sure geccek evde biri varken de olmuyo siz napiyosunuz bu durumlarda 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yatak odasında banyo varsa sorun etme ama yoksa bilemem
(1,085 puan) tarafından
Yok ama olsa da su sesi gider diye cekinirim ya :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim evebyn banyom var olmasa dahi giysi odam yatak odam ve diğer banyom koridordan kapısı var kapatınca yine rahat oluyorum o yüzden hiç sorun olmuyor ama bunların hiçbiri yoksa bile eşini o kadae uzun süre ihmal edemezsin aksam bahane uydur kaynana işlerim var onları bitireyim duş alıp yaticam çok terledm de utaniyorsan 
(1,085 puan) tarafından
Bilmiyorum kayinpeder de gelcek ay dusundukce sinir oluyorum sevmiyorum da zaten
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Misafir varsa gece o ana gore gelisir bu durum tabi gun icersinde falan olmaz . Sonucta ayni odada degilsiniz misafirle 
(1,945 puan) tarafından
Sabah alirsin duşunu
(1,085 puan) tarafından
Aslinda namazdan sonra olunca bi sonraki vakte kadar suresi var ama bastigin yer titrer o sekilde fslan deniliyo bilmiyorum kafam karisti kahvalti hazirlarim nimete dokunurum gunah olur
tarafından
Cenabet beklenmez canım kötü şeyler görür uyarılır
(1,085 puan) tarafından
Bende oyle biliyorum dogru olmaz
(1,945 puan) tarafından
Anladim kendinize en uygun olani seçin artik
0 oy
(6,897 puan) tarafından
7 8 ay görümcem durdu ve hemen yan odamda başlarda çekindim evet ama sonra ben neden utanıyorum onlar utansın hemen yan odamda geliyo dedim ama bizim çok uzun süre belki daha da fazla olabilir kocasından ayrıldıgi için geldiydi bende kaynanamla oturuyorum 
(6,897 puan) tarafından
Hemen yan odada değilse birşey olmaz canım odana uzak yere yatak yap
(1,085 puan) tarafından
Salonda yaticaklar tek oda var dayali doseli mecbur bilmiyorum zor bi durum ya
(6,897 puan) tarafından
Canım kendini çok kasma bence duyacak dikkat edeyim derken daha çok ses oluyo ve bir yerde okuduydum abdestsiz yere bastıkça melekler lanet edermiş normal abdest değil reglden sonra ilişkiden sonra ki abdest için geçerliymiş o yüzden iş bittikten sonra gün içinde alırım felan deme dikkat et
(1,085 puan) tarafından
Bes dk bile oturmam oyle :))
(6,897 puan) tarafından
Olması gereken o canım insanız her an herşey olabiliyor Allah korusun dışarı işimiz olabilir başka birşey olabilir burda okudukça şaşırıyorum
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Kaynanası ile birlikte yaşamış biri olarak söyleyeyim bunu bir yıl boyunca aynı evde yaşadık genel de sabah namazından sonra yapıyorduk gündüz vakti ile de eşim mesela banyo yapıp işe gidiyordu Ben de çocukları yıkama bahanesi ile banyoya giriyordum ondan sonra hemen onları yıkıyordum şimdi üstüm başımı ıslanmıştır deyip kendim de duş alıyordum böylelikle çok da göze batmış olmuyordu
(6,897 puan) tarafından
Abdestsiz basılan yerlerde melekler lanet edermiş ve o şekilde beklenmez bunu kesinlikle yapmayın
(1,935 puan) tarafından
Canım mecburi bir durum var biliyorsun değil mi namaz vakti geçirmedikçe hiçbir şey olmaz.Cünüplük halinin devamı süresince yiyip içmek, uyumak veya yeniden cinsî münasebette bulunmak isteyen kimse­nin abdest alması, Hz. Peygamber (asm)'in bu konudaki uygulamasını göz önüne alan Şâfî, Hanbelî ve bazı Mâli­kî âlimleri tarafından müstehap kabul edilmiş, Mâlikî fakihlerinin bir kısmı da bunun vacip olduğunu ileri sürmüşler­dir.

Hanefîler ise, abdest almadan uyu­ma veya yeniden cinsî münasebette bu­lunmada bir sakınca bulunmadığını, ye­mek içmek için el ve ağzı yıkamanın müs­tehap olduğunu belirtmişlerdir.sorularla İslamiyet söylediğin hadis'in Aslı içinde köpek resim ve cünüp olan kimse varsa melekler girmez bu hadisin sahih olmadığını ravilerinin şüpheli olduğu zayıf hadis olduğu aşikardır hatta bunu yalanlayan gerçek hadisler olduğu da vardır nitekim Peygamberimiz cünüplük iken sabahladigini söyleyen sahih hadislerde vardır sabah namazını kaçırmamak suretiyle tabii
(1,085 puan) tarafından
Evet bende bu sekilde biliyorum ama gene de hemen girerim dusa ama mecburi durumlarda nolur bilemem hic karsilasmadim
(6,897 puan) tarafından
Elimde bı kitap var nerde olduğunu bulayım inşallah fotoğrafını atarım canım hadislerle herşeyi anlatmışlar peygamber efendimiz abdest almadan ikinci münasebeti bile uygun görmemiş ben çoğu konuda onu örnek alıyorum bebeği emzirmek için bile çok çok zor durumda kalırsak emzirceğimiz göğsümüzü yikamamjz lazımmış yani çok hassas bı konu ben elimden geldiğince Çok dikkat ediyorum gusül abdestim olmadığı zaman hastalığım bittikten sonra bile hemen almaya çalışırım ertelemem tabi ki herkesin görüşüne saygılıyım
(1,935 puan) tarafından
Kitab ne yazarı kim yazdığı şeyleri kimden almış
0 oy
(1,046 puan) tarafından
Bu insanlar yabanci degil anneleriniz.hani erkek kardes kayinbirader falan olsa neyse yine cekinebilirsin ama evliligin ne demek oldugunu herkes biliyo bunlari artik aşmamiz lazim
(1,085 puan) tarafından
Dogru canim ama insan cekiniyo ne kadar cekinmem desemde

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 312 göst.
14 Mart 2024 Diğer kategorisinde bebek2020 (646 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 695 göst.
14 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mrvgul (3,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 639 göst.
3 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Xelilova (17 puan) tarafından soruldu