0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar 10 aylık olcak bebeğim sürekli tek kulağını kaşir gibi yapıp duruyor arkası yara olmuş resmen cildircam sebebi nedir sizce doktora götürmeyi düşünüyorum 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş çıkarıyodur canm
(262 puan) tarafından
Canım 4 diş var başkada göremedim ama olabilir mi
tarafından
Olabilir tabi canm dişleri çıkıyo işte devamıda gelir . Benm kızımda öyleydi ben kulak burun bığaza götürdüm acaba kulağında iltihapmı var die şüphe ettim götürdüm hiçbişe yok dedi ertesi ay bi baktmki 3 diş çıkarfı . Senib için gene rahat etsin sende götür doktora
(262 puan) tarafından
Olabilir canım umarım distir ya gerçekten her gün krem sürüyorum içim gidiyo yara ettikçe ya sorayım ona göre doktora gotureyim dedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Diş de olabilir kulak enfeksiyonu da olabilir Bi aile hekimine göster ne var her yer aile hekimi 
(262 puan) tarafından
Goturcem canım dişte olabilir aslında ama 9. Ayda doktor kontrol etmişti çocuk doktorumuz öyle birşey demedi umarım distir ya
0 oy
(3,886 puan) tarafından
Diş veya dişe bağlı enfeksiyon. Kulak arkasını yaralayacak kadar ağrısı varsa eğer maazallah ortakulağa ilerler enfeksiyon varsa eğer. Ama inşallah yoktur 
(262 puan) tarafından
Ay canım ya doktor 9. Ayda kontrol etmişti öyle birşey demedi aslında umarım distir öyle birşey değildir ya korktum şimdi bir gosteryim
(3,886 puan) tarafından
İnşAllah değildir. Kulağa dakkat et akıntı varsa ortakulaktır

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 122 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,679 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
11 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birdilektut (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 141 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 162 göst.
10 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Melis... (71 puan) tarafından soruldu

411,607 soru

12,391,248 cevap

43,802 kullanıcı

Kategoriler

...