0 oy
149 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
16 gündür tuvalet eğitimi veriyorum hala altina yapıyor kafayı yicem geceleri yapmıyor çok şükür ama gündüz devamlı yapıyor sonrada altıma isedim dokunma tamam mı diyor inat etmiş sanki nasıl öğrenecek bu cocuk

4 Cevaplar

0 oy
(19,074 puan) tarafından
Sakin kalıp tamam Yavrucum bu sefer kaçmış. Bı dahakine tuvalete yaparsın diyceksin. Zamanla ogrenecek
(19,074 puan) tarafından
Kaç aylik
tarafından
32 aylık
(19,074 puan) tarafından
Bence devam et derim ben. Zamanı gelmiş. Bı kaç gün daha bı dene en azından . Sen tuvalete götürdüğünde tuvalete yaptığı oldu mu hic
tarafından
Lagzimliga yapıyor ama hiçbir şekilde söylemiyor zorla oturuyor
(19,074 puan) tarafından
Tuvalette oyalamak için telefondan çizgi film izleme, kitap okuma, muhabbet etme, oyuncak oynama gibi şeyler yapmıştım bn. Muhtemelen sen de yapmissindir ama söyleyeyim dedim yine de
-Reklam-
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Sakın pes etme çünkü küçük değil neredeyse 3 yaşına girecek yorumlarda gördüm bir kere pes esersen hep öyle yapacaksın sanıyorlar 
tarafından
Altını bagliycaktim bir ara sonra yorumlara baktım senin dediğin gibi yazıyordu bağlamadım o yüzden
(1,663 puan) tarafından
Yok yok bağlama ama biraz bezdir onu her yaptığında banyo ya sok kaç kere olursa olsun ve bunu belirt mesela banyodayken de aslında parka gidecektik sen altına kaçırdığın için evdeyiz altına kaçırmazsan şunu yapıcaz şuraya gidicez bilinçaltına yerleştir altıma yaparsam gidemem
0 oy
(2,937 puan) tarafından
Vallahi 1 aydır uğraşıyorum yıldım bittim tükendim artık tamm söylüyor çişini ama altınada yapıyor özellikle kakasını yaparken kıyametler kopuyor kafayı yemek üzereyim 
tarafından
Allah yardımcımız olsun inşallah
0 oy
(3,073 puan) tarafından
Bizim 1 sene oldu neredeyse arada kaçırıyor ama şükür söylüyorda artık altına kaöırsada yaptm diyor :)) 
tarafından
Maşallah benimki söylemiyor direk altına yapiyor
(3,073 puan) tarafından
Diyorm ya 1 senedir mücadele ediyorm :)) bezler çok pahalı hayla tam öğrenmiş dedik inşallah onuda başarıcaz annelşlte en zor iş bu vallaha

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 158 göst.
14 Nisan 2022 Aile kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 107 göst.
2 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gassiirt (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.
27 Temmuz 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 107 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,852 puan) tarafından soruldu

406,593 soru

12,196,189 cevap

36,737 kullanıcı

...