0 oy
212 göst.
Diğer kategorisinde (1,199 puan) tarafından
Az önce yeni bişey öğrendim göğüs ucunu elemek veya elenmesi erken doğuma yol açıyormus benim.ogoumda küçük daha iki yaşında sürekli eli göğsümde ne kadar cikarsamda geri katıyor ve göğüs ucumu tutuyor gıcık oluyorum direk elini çıkarıyorum ama işte sürekli eliyor ne yapmam lazım fikri olan söylerse sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(8,123 puan) tarafından
Emiyor mu da? Yani hayır diyin 
(8,123 puan) tarafından
E canım bir yaşında bırakmış zaten. Hayır de ki bilsin. İleride de yapmaya devam eder. Çok yanlış
(1,199 puan) tarafından
Diyorum ama işte yapıyor kızdım kaç kere elini itim ama yine aynı ya bu sefer kararlıyım izin vermiyecem aglasada yok
(8,123 puan) tarafından
Kızmak bağırmak çözüm değil ki. Onu o anda yaptığı hareketi yani görmezden gel. Hemen başka yöne çevir. Ellerin nerede senin gibi sorular sor. Elle oynanacak bir oyuna çevir hemen ki ellerini oradan çeksin
(1,199 puan) tarafından
Aynn haklısınz öyle yapacam teşekürler fikriniz için
(8,123 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(1,411 puan) tarafından
Gıcık olacak bi şey yok bebek o 
(1,199 puan) tarafından
Aaa çok sıkıyor göğüs ucumu ve göğsüme elediginde gıcık olmuyorum göğüs ucumu eledimj gıcık oluyorum yani tık gibi düşünün birden elini itiyorum ve duydumki erken doğuma yol aciyormus göğüs ucu elenmesi gercekmi diye merak etim
0 oy
tarafından
o hareketi yapmasina izin verme bebek demisler ama hayir herseyi anliyorlar, acik tisort giyme unutana kdr bence
(1,199 puan) tarafından
Giymedigim günlerde oldu altın kolyemi yirti onun yüzünden kolyemde ince degildi kalındı ama sürekli elini katigi için yırtıldı
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Çocuğunla güzelce konuş ve ona durumu anlatmaya çalış inan ki seni anlıcak. Yapmaya her yeltendiğinde ona sarıl öp ağlasa bile bunu yapamıcağını ağlamasının gayet normal olduğunu birazdan sakinleştirmeye başlıcağını söyle ona başka şeyler teklif et mesela bunu yapmana izin veremem ama istersen birlikte arabalrınla oynayabilirz yada boyama yapabiliriz gibi gibi iki üç gün içinde azalıp zamanla tamamen unutucaktır inşallah 
(1,199 puan) tarafından
İnşallah ya dediklerinizi yapacam teşekürler
(4,227 puan) tarafından
İnşallah faydası olur canım :)

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 220 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Citipiti (4,393 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 94 göst.
9 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy