0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (3 puan) tarafından
Merhaba kizlar bisey merak ediyorum simdi benim adetimden 15 gun gecti daha ultrasona gitmedim doktor henuz gitme diyor ama bisey sorcam cinsel iliski olursa bi zarari olurmu acaba kizlar sizin hamilelikte nasil oldu 

7 Cevaplar

0 oy
(75 puan) tarafından
Valla canım 12+5 im hala ilşkiye girmedim tabi bi doktora sormanda gerek var.
-Reklam-
0 oy
(314 puan) tarafından
Bunun en dogru kararını doktor verir ama kendını hırpalamayacak şekılde bi zararı oldugunu sanmam yinede doktora sormanda fayda var 
0 oy
tarafından
Dusuk riski yoksa sorunda yoktur. Ancak yerlesmesini falan bekleyebilirsin daha yeni ya agrin sizin olursa deneme bi sure
0 oy
(877 puan) tarafından
Doktorum korunarak yapabilirsiniz dedi ama mutlaka korun dedi eşiminde işine gelmiyodu korunmuyodu ondanmı bilmiyorum ama ni kaç sorun yaşadım kasık ağrısı falan şuan yasak ben yasakladm yani yapmıyorum spermlerin rahim ağzını açma gibi bi durumu varmş olcaksada korun mutlaka 
(3 puan) tarafından
Bisey var doktorum şehir disinda  gerekenleri telefonla soyluyorum ama bunuda simdi soylemeye utaniyorum merakli falan zannedicek boyle kararsiz kaldim bisey olurmu diye korkuyorum
 Ama bide bazi arkadaslar soyluyorki iliski olmasa dogum zorlasiyor aciklik az oluyor
(877 puan) tarafından
Kaç aylıksın canım ben 20 haftaya kadar devam ediyodm o sorunlar çıkınca yasakladm belkş ondan kaynaklı değil ama korktm yapcaksanda eşin korunsun ve çok fazla kasıklarına bastırmasın
(3 puan) tarafından
Nerdeyse 7 hafta falan ultrasona gotmedigim icin kendi hesabimda boyle cikiyor
0 oy
tarafından
dr una danıs muhakkak
0 oy
(5,439 puan) tarafından
Bunu doktorun karar vermeli canım bi risk varsa önermez 
0 oy
(704 puan) tarafından
Biz hç kısıtlamamştk başından doğurana kadar ama herkes bir olmaz önce gebeliğin saglıklı mı düşük tehliken vrmı onu bilmen lazmn

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 177 göst.
5 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2 melek annesiii (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 564 göst.
30 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 316 göst.
9 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 335 göst.
14 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bebegimdogdu (163 puan) tarafından soruldu

409,104 soru

12,295,582 cevap

38,316 kullanıcı

Kategoriler

...