0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kayıt oldum şimdi teorik derslerden hemen SONRA sinavmi oluyo bide bn derslere gidemiyorum kitaptan caliscam v Interneten sizin verebileceğiniz tüyo varmı bna nasıl çalışayım okudumu deftere yazziyorum mesela hatamı yapıyorum acaba boşuna vaktmi harcıyorm

12 Cevaplar

+1 oy
(11,218 puan) tarafından
Çıkmış sorulardan çöz deftere yazmak ne kız 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kız hiç uğraşma öyle kitaptaki soruları çöz internetteki çıkmış soruları çöz aynılarını soruyorlar zaten kendini ne diye yorarsın:D

0 oy
(5 puan) tarafından
YouTube dan dersleri dinleyebilirsin. Çıkmış sorulari çözmekte epey işe yarıyor.bir de birkaç uygulama indirmiştim ben orada sorular ve ders özetleri vardı. Hiç derse gitmeden geçtim sınavı.
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Ben de gitmedim yazılı için , bol bol çıkmış soruları çözdüm geyik temalı bir program vardı onu indirmiştim 88  aldim
0 oy
(86 puan) tarafından
Çıkmış soruları çöz 
0 oy
(490 puan) tarafından
Ehliyet ebru hoca var videolarını izle soru çözüyor YouTube da 

Birde kitaptaki soruları çöz çok kolay geçersin bende yazarak çalışacak kadar üstüne düşmenr gerek yok
0 oy
(594 puan) tarafından
ehliyet sinav sorulari diye bir uygulama var onu indirdim.cok detayli yapilmis uygulama.konu anlatimi ve guncel donem sinavlarinin hepsi var.benim dersler haftaya basliyor ama ben simdiden sorulari cozuyorum.kitapta vardi ordan da konu anlatimi calistim.youtubede de guzel anlatim videolari var
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Uygulamalarda var ama derslere gidemeyeceksen youtube dan videolar var onlari izle
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Kız yazılı omkadar zor olmuyor ki sen kitaba bı.goz.gezdir çıkmış soruları çöz yeter zaten trafik ve ilk yardim asina olduğumuz şeyler motora biraz fazla bakabilirsin belki o kadar direksiyona asıl sen imkanın varsa orda taklaya getiriyorlar adamı bide şimdi park ivir zıvır var önceki gibi değil 
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Not alman güzel   trafik te tabela iyi çalış geçiş üstünlüğe çalış sağlık   kaza alanına çalış  motor  araba parçalarına çalış  
0 oy
tarafından
Google den soru cozyodum ben ne kadar çok çözersen onkadar akılda kalıcı oluyo ben kayıt oldum sonra e sınav tarihi verildi e sınava girdim e sınavı geçersen direksiyon derslerine başlatıyor bizim burda ilk sınavım 7 ocakta idi 64 le kaldım ikinci sınavım 2 martta idi 70 ile geçtim ramazanda direksiyon derslerine çağırdılar hamilleligimin  çok başıydı o strese girmek istemedim bayramdan sonra gelcem dedim 2 gündür ders alıyorum simdi
0 oy
(571 puan) tarafından
İnternette çıkan soruların hepsini çözüp geçmiştim ben 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 226 göst.
19 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nagiş❤️ (12,781 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 176 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde zeynepcelik (2,458 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 121 göst.
7 Aralık 2024 Diğer kategorisinde poyrazlina22 (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Baranın annesi (1,322 puan) tarafından soruldu

406,058 soru

12,172,907 cevap

36,641 kullanıcı

...