0 oy
210 göst.
Diğer kategorisinde (1,643 puan) tarafından
Kızlar gündüz hiçbirsey yoktu akşama doğru bı öksürük başladı boğulur gibi şimdide göğsü baya dolu hırlıyor doktora götürmek istemiyorum şuan rahat uyuması için ne yapabilirim 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,589 puan) tarafından
Bı anda olması tuhaf alerjisi falan mı var soğana karanfil batır yanına koy ve ya odaya lavanta yağı ama bence götür bı anda o şekilde olması tuhaf geldi
(51,451 puan) tarafından
gecmis olsun tubisim
(2,779 puan) tarafından
Sağol kuzum ya. Ay dün gece sabaha kadar sayikladi ve halisulasyon gordu valla sabahi nası ettim bilmiyorum
(4,589 puan) tarafından
Geçmiş olsun canlar valla kış ne adam gibi geldi ne de gitmek bildi hastalıklardan kurtulamadik benim küçük geçen aylarda böyle hafif ateş öksürük başladı dedim iyi ya bı bakalım üç gün olmadan hirlamaya başlayınca bı gittik ciğerlere inmiş hemencik havalar iğneler hırıltı sıkıntı gece goturmesen de sabah götür illaki bence birde keçi boynuzu özü aldık o zaman baya faydası var canım hemen temizliyor
(1,643 puan) tarafından
Evde bulunduruyorum canım bende verdim dediğin gibi ama goturcem haftasonu girecek sıkıntı olmasin
(4,589 puan) tarafından
İyi olur canım için rahat olur
-Reklam-
0 oy
(6 puan) tarafından
Nane kaynatıp ılık içirin benim bebe ğimdede sürekli hırıltı oluyordu çok az verdim etkisinide gördüm
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım deniyeyim
0 oy
(1,218 puan) tarafından
Canım bence götür uykusuz kaldıkça daha da halsiz kalacak kuzucuk ciğerlerini usutmus olmasın hemen ilaç vs başlarlar ilerde daha kotu olur baktır canım ya
(1,643 puan) tarafından
Sabahi bekliyim dedim canım ne bilim gidince acilde çok görüyorlar çocuğu
(1,218 puan) tarafından
Benim kızım 3 aylık felandi götürdüm hirilti için ilaç vermiceklerini bildiğim halde ciğerlerini dinledi cigerlerinde bişey yok dedi serum fizyolojik ile burnunu temizledi eşim aspirator ile de çekti rahat uyku çekti griplerinde bizim vazgecilmezimiz
0 oy
(359 puan) tarafından
Nebulizator varsa hava ver rahatlar çok geçmiş olsun bebisler hiç hasta olmasin
(1,643 puan) tarafından
Allah razı olsun canım ya inşaallah
0 oy
(2,071 puan) tarafından
Takip edin 3 gün sürerse öyle geçende 1 günde geçti size tavsiyem evde saf yün alın göğsüne koyun öksürünce başını yukarda tutun burnu açık olsun gold.mix buhar yapin yakasına damlatın sarımsaklı zeytinyağı ayak altına sürün hepsi denedim birde çörek otu yağı göğsüne sürün birde udi hindi yağı günde 2 4 damla suyuna damlatiyorum ben çok çok geçmiş olsun ateşini mutlaka takip ediniz 
(1,643 puan) tarafından
Çok sağol canım takipteyim bunları da yapayım
(2,071 puan) tarafından
Ben artık bukadar panik biriyken 2 kez acile gidip yanlış teşhis koyunca ordakiler profesyonel oldum 5 kez ateş ve öksürük oldu oğlum hepside viral di geçti şükür
(1,643 puan) tarafından
Çok şükür canım ga
0 oy
(612 puan) tarafından
Sarımsaklı yağ yapıp ayağının altına sür öksürüğe iyi gelir. Üzerini iyice örtüp üşümeyecegi şekilde camları aç içerisi 20 21 derece olsun. Soğuk keser öksürüğü 
0 oy
(51,451 puan) tarafından
doktora.niye götürmek istemiyosun
(1,643 puan) tarafından
Canım acilde çocuğu çok yoruyor kan almadan hava filan vermiyor
(51,451 puan) tarafından
krup oldu hava verdirmek istiyorum deyince direkt veriyorlar bizim burda
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Evinde serum ve şırınga varsa brnunu yıka ben ebebekten burun aspiraötrü almıştım otribebe ye benzer onun ucunu şırıngaya takıyorum burnunuda acıtmıyor
(1,643 puan) tarafından
Temizledim canım ama genizden bişey çıkmıyor yani
(7,791 puan) tarafından
Canım o zaman mutlaka doktora götür serumla şırınga yardımı ile yıkadığın halde mukus çıkmıyosa geniz akıntısı olabilir Allah korusun ciğere hızla inmiş olabilir sen acile git canım sabaha bırakma
(1,643 puan) tarafından
Tamam canım sağolasın
0 oy
tarafından
Burnunu temizle canım aspiratorle iyi bi boşalt sonra varsa buhar makinası aç yoksa su kaynat olduğu odaya koy biraz buhar olsun oda nemlensin benim oğlum da öyle oldu anca böyle uyutabildim ama balgam söktürücü kullanmayinca kesilmedi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 78 göst.
4 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirayin annesi (2,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 56 göst.
27 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ftm1907 (548 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 99 göst.
17 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elvinimm21 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 156 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,431 puan) tarafından soruldu

408,971 soru

12,291,742 cevap

38,231 kullanıcı