0 oy
377 göst.
Diğer kategorisinde (328 puan) tarafından
Kizlar aranizda amleiyati olan varmi 

Süreç nasıl veya dewlet hastanesinde ücretsiz diyeni 

Duydum çok büyükse ücretsiz yapiyorlar dediler 

Bileniniz varmi  

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Memeyi bulduk ya kucultmesi kaldı :D dedemin ıslak siyah çorabı gibi oldular garipler :D:D

tarafından
Telli zaten cnm da süngerli de ağzıma değecek gibi oluyor:)
(7,615 puan) tarafından
Gulemıyom demeyın şöle ( ⚈̥̥̥̥̥́⌢⚈̥̥̥̥̥̀)
(1,224 puan) tarafından
Çocuğun peşinden kosarken birde eşim diyor 3 kişi geliyonuz aşkım sen koşarken diye yok derdimize çare :)
tarafından
Ahahaha :D küçük olsa bı beğenmezler büyük olsa bı beğenmezler :)
(1,224 puan) tarafından
Vallahi ya
-Reklam-
0 oy
(6,700 puan) tarafından

Bana ver kuzu biraz :D seve seve kabul ederim sksjsj

tarafından
Ben veren zana sjjs
(328 puan) tarafından
ayy kiz keşke kurtulsam
(6,700 puan) tarafından
Aldım kabul ettim sjsnns şimdi emziryorum diye var biraz şükür
0 oy
tarafından
İkinci çocuktan sonra bunu ben de düşünüyorum kesinlikle. 20 li yaşlarımın başında anatomi kitaplarına koyulacak memelerim vardı :D o eski halimden eser yok şimdi :D kendimi gördükçe buruluyorum :(
0 oy
tarafından
Vardı bide küçültmek kaldı:))
(328 puan) tarafından
Bi görsen karnima sarkmiş gorünüm açısından değil
Sağlık acisindan istiyorum 100 bedeni geciyo
tarafından
Yok kendim için dedimm
0 oy
(805 puan) tarafından
Ben kambur duruyorum sebebi de memeler fizyoterapistte bile gittim o da aynısını dedi. Kifoz var . Öncelikle sağlık sorunu olması lazım ücretsiz için ama ben üniversite hastanesinde profa olmayı düşünüyorum bu nedenle bir miktar öderim. Beni şuan ücretsiz de yaparlar çünkü kist dolu memelerim var her yerinde misket gibi elime geliyor. Emzirmem seneye bitiyor anında yaptircam. Eşim bile artık kucultelim dedi şuan kocaman greyfurt oldu ama ben minik mandalina yapcam. dekolte giysem pavyon karısına dönüyorum. Vücuduma yapışan giysem memeler benden önce yürüyor. Kossam sağa sola sallamaktan kosamiyorum. off çok zor memeli hayat
0 oy
(1,945 puan) tarafından
Kuzenim yaklaşık 7 8 yil once olmustu ameliyat ucretliydi ama ne kadar bilmiyorum. onunki baya büyüktü ama simdi baya baya küçük:)
0 oy
(11,777 puan) tarafından
Benimde dümdüz erkek gibi çok küçükte güzel değil benimkiler sütyen takmazsam erkeğim:))

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 383 göst.
0 oy
1 cevap 109 göst.
0 oy
3 cevap 209 göst.

Kategoriler

1,494,975 soru

24,423,088 cevap

351,722 kullanıcı

...