0 oy
83 göst.
Diğer kategorisinde (1,042 puan) tarafından
Kiradayim ev sahibimiz kira sözleşmesiyle beraber tahliye kagidini getirmiş kağıtta kendi rizamizla 01.012024 yılında sağlam şekilde bosaltacagimiz yazıyo bu ne diye sorduğumuzda bu sizin yararınıza yani bu tarihten önce sizi çıkarmak istesek cikaramiyoruz dedi.ben bişey anlamadım henüz imzalamadim kağıdı bilgisi olan varmı istanbulda oturuyorum lütfen bilen biri beni aydınlatsın. Kirada olanlar sizde imzalıyor musnuz bu kağıdı 

4 Cevaplar

+1 oy
tarafından
O tarihte bosaltmaniz için evini ve kendisini garantiye almaya çalışıyor. Sizin yararınıza olan birşey değil. Sözleşme yeterli zaten sizi cikartamamasi için. Sözleşme bitince hukuk sizi hemen çıkartmasına izin vermiyor normalde ama bu belgeyi imzalarsaniz o belgeyi öne sürerek sozlesmeniz bitince istediği zaman sizi çıkarabilir 
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Öyle bişey imzalatilmaz normalde sadece kira sözleşmesi imzalanır. Zaten sözleşme tarihinden önce çıkaramaz ek bir evraga gerek yok o kendini garanti altına almak istemiş. Kiralar birden daha çok  zamlanirsa sizi cikarip başkasını sokmak isticek muhtemelen. 
0 oy
(5,406 puan) tarafından
6 aylığına veriyor evi, canı isterse kolay tahliye için aliyor imzayı. Yani kira yükseltmek veya evi saçma durumu kendi girme durumu olursa senden yana mahkeme ile uğraşmamak için 
0 oy
(2,936 puan) tarafından
Onu imzaladiginiz zaman sizi kolayca çıkarabilir bu yüzden ev sahibini ne kadar tanıyor biliyorsunuz bilmiyorum ama şimdi herşey alaburga hala gelmiş kimin ne yapacağı belli dehil 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 256 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde heygirls (689 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 467 göst.
7 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Elifmelek35 (788 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 190 göst.
6 Ocak 2024 Aile kategorisinde 525253 (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 344 göst.