0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde (1,321 puan) tarafından
O odanız Kaç metre kare? 30 metre kare koltuk takımı,yemek masası,orta sehpa ve kitaplık koymaya yeterli olur mu mutfakla birlikte 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ortaksa hem yemek masası hem orta sehpa çok koyu durur kitaplık değilde televizyonu koyduğun duvarın üzerine raflar yaptırabilirsin 
(1,321 puan) tarafından
Bunlar zaten elimde olan eşyalar yani evin genişliğine karar vermeye çalışıyorum esyam sığar mı diye
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kitaplık değil ama TV ünitesi modellerinde kitaplikli olan var öyle tercih edebilirsiniz yoksa boğar 
(1,321 puan) tarafından
Bunlar zaten elimde olan eşyalar. Yani evin genişliğine sığar mı diye karar vermeye çalışıyorum
tarafından
Himmm biraz sıkışık olabilir ama bı duzen olur ya yemek masası çok büyük değilse olabilir
(1,321 puan) tarafından
Yemek masası salon için değil mutfak için olanlardan ama çok da küçük değil
0 oy
(14,154 puan) tarafından
Çok kalabalık durur benim evimde Amerikan mutfak çok eşyam yok ama yere bir şey düşse falan çok dağınık duruyor yerinde olsam kitaplığı orta sehpayi koymam 
(1,321 puan) tarafından
Başka koyacak yer yok ki bide koltukların kendi takımı. Sizinki kaç metre kare
(14,154 puan) tarafından
Benim evim toplam 50 mt2 :D
(1,321 puan) tarafından
Ooo nasıl sığılıyo oraya. Ben çok eşya seven biriyim 130 metre kare eve sigamiyorum
(14,154 puan) tarafından
Sığıyoruz valla evimde incik cincik falanda yok tek eksiğimiz oğlumun odası yok o olsaydı tam olurdu
(1,321 puan) tarafından
Bende incik cıncık çok ondan isimde hiç bitmiyo. En iyisi senin gibi minimal yaşamak tebrik ederim
0 oy
tarafından
Amerikan mutfak evim. İki koltuk bir Berjer ve konsol var. Bir de ada yaptırdım altları dolapları. Sıkış tıkış sevmiyorum orta sehpa çok gereksiz geliyor bana 10 aylık kızım var orta sehpa olunca rahat hareket edemiyor. 
(1,321 puan) tarafından
Kaç metre kare o odanız? Benim bu eşyalar var zaten yani eve sığar mı diye düşünüyorum. Orta sehpayi da bu zamana kadar kenarda kullandım zaten ortada alan olmadığı için. Gene kenara koyarım TV ünitesi gibi televizyonun oraya falan
tarafından
Tam hatırlamıyorum canım eşim biliyordu. Ama tıkış tıkış yapma bence. Çocukta varsa zor olur
(1,321 puan) tarafından
Başka nereye koyabiliriz ki olan eşya atmaya da kıyamam Bellona. İkinci elden satsan para etmez
tarafından
Yani senin tercihin tabi.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 335 göst.
4 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (277 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 579 göst.
9 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kelebekkm34 (1,264 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 447 göst.
21 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (607 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 96 göst.
13 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selenyalcin (16 puan) tarafından soruldu

412,530 soru

12,420,190 cevap

45,185 kullanıcı

Kategoriler

...