0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar ehliyetim var az çok araba da sürdüm ama hep yanımda birileri varken özel derste aldım ama hiç kendi arabamızla tek başıma sürüş yapmadım bi türlü o güven kendime gelmiyor. Sizce artık direk koltuğa oturup arabayla yola çıkmalı mıyım. Hafta sonu eşime diyorum arabayı ben surucem oda hemen olmaz biraz boş yolda pratik yap, bende diyorum sıfırdan araba surmicem sonuçta biliyorum ben artık direk yola çıkmak istiyorum sizce ne yapmam gerekiyor. Kendime güveniyorum sonuçta. Eşim bı kaç kez bu şekilde araba surmeme izin verirse bence tek başıma da yola çıkarım. Araba kapıda dururken ben çarşı pazara yürüyerek gidip gelmekten sıkıldım.

12 Cevaplar

0 oy
(5,344 puan) tarafından
ehliyet sinavindan kaldim esim yok dun melteme gittim yolu karistirdim ama .d.s
(455 puan) tarafından
Sınavlardan tek seferde geçtim ama bi türlü tek başıma sürüşe çıkmadım
(5,344 puan) tarafından
cik giz bisey olmaz almissin zaten
-Reklam-
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Pratik yapmanı tavsiye edwrim direk trafiğe çıkma heleki kalabalık oluyorsa. 
(455 puan) tarafından
Yok buralarda öyle trafik olmuyor
(2,592 puan) tarafından
Kullan o zaman canım kullanmadkca körleşiyorsun . Ben ehliyeti aldım bı sene kullanmadm babam boşuna mı aldın geç bakım sen götür dedi iyiki de demiş cesaretlendir di beni 10 senedir kullanıyorum ustası oldum diyebilirim ama ben hata yapmasam bile trafik sıkıntı başkasının hatası da seni etkileyebiliyor çok dikkat istiyor birde panik olmaman lazım soğuk kanlı pratik olman lazım
0 oy
(4,057 puan) tarafından

Sürmeniz gerekiyor kaza da yapabilirsiniz en iyi şoförler yapıyor hata yaparak doğruyu bulursunuz. Eşinizi okna edin o yanınızdayken arabayı siz kullanın ama hemen gaza gelmeyin gizli tek alıp kullanmak gibi :D bayanların güdüsü erkekler gibi değil çabuk kırılgan panik olabiliyoruz araba konusunda eşiniz yanınızda değilken hata yaparsanız arkadan sizi sıkıştırırlar daha çok panik olursunuz. 

(455 puan) tarafından
Valla arada kaçamak yapmazsakta bu işi cozemeyiz diye düşünüyorum bi kaç kez eşimle sonra da tek çıkmalıyım diye düşünüyorum zaten buralar çok kalabalık değil öyle trafikte olmuyor
0 oy
tarafından
Ehliyeti bekarken almıştım evlenene kadar babam yanımda olmadan hi. Trafiğe çıkmadım öylesine almış gibiydim evlendim birgün eşim arabası gitti işe bende tabiri caizse arabayı çaldım kapının önünden arkadaşa gittim korka korka biraz cesaretli olmak gerekir biz kadınlar neler ile başa çıkabiliyoruz araba mı süremicez o gün bugündür eşim ile Bi yere bile gitsek giderken eşim götürür dönüşte ben alırım :) 
(455 puan) tarafından
Bende böyle olsun istiyorum hep her gün en az yarım saat sürüş yapsam o bile Yeter
0 oy
tarafından
Eşini dinleme eğer sürekli bu şekilde devam edersen kendine güvenini tamamen kaybedersin erkeklerin hepsi öyle yok cizersin yok yapamazsin su bu der ama bu şekilde kendine zarar
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Sabah erken saatte yollar cok dolu degilken cikabilirsin hem guvenin gelir hemde kalabalik olmaz panik yapmazsin
0 oy
(4,060 puan) tarafından
O birkere cesaret edip binmen olursa devamı gelir merak etme canım 
0 oy
(10,413 puan) tarafından
Çocuklar olmasa arabayı alıp kaçarim bende :D bende Yeni ehliyet aldım. Kullanmazsak naisl öğrenip alişcaz
0 oy
tarafından
Gercekten aniden birsey olursa kendine guvenebiliyormusun durabilme konusunda eşin oyle diyorsa vardır bir bildiği bencede pratik yapmaya devam etmelsin
0 oy
(11 puan) tarafından
Bol bol pratik yap hazır hissedince önce sakin yollarda sür daha sonra kalabalık trafiğe çık. 
0 oy
(449 puan) tarafından
Tek başına sürmeden araba kullanmayı öğrenemiyorsun bir kere tek çıksan gerisi gelir
0 oy
(9,637 puan) tarafından
Bence direk başla tabii hemen trafik ışıklı kalabalık yerlere girmede kendi kendine boş alanlar ev market arası vs git gel yap park falan dene kapida

İlgili bir soru bulunamadı

410,100 soru

12,330,885 cevap

39,209 kullanıcı

Kategoriler

...