0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

Sabahtan beri iki kere mesaj geldi ama ne bu kurumu tanıyorum ne bu kurumdan bir işlem yaptım. Kızım telefonu eline aldığında yanlış yerlere tıkladı desem telefonla olacak iş değil. Size böyle bir mesaj geldi mi dolandırıcı mı yaaa?

5 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Mesaj yok ki canim
tarafından
Geldi canım
-Reklam-
0 oy
(6,078 puan) tarafından
Fotoğraf yok bacım 
tarafından
Geldi kardeşim
(6,078 puan) tarafından
Dolandırıcı bacım
0 oy
tarafından
Kesin dolandırıcı hesap bilgilerinize ulaşmak için atılmış kurmaca mesaj itibar etmeyin 
tarafından
İtibar edecek gibi değilim tanımıyorum zaten mesaj atan kurumu da niye yani
tarafından
Niyesi mi var canım dolandırmak için işte az önce birinde icra için atmışlar mesaj oda dolandırıcı mı bunlar diye post açmıştı millet kolay yoldan para kazanmak için neler yapıyor ya hayret valla bizim dötümüz çıkıyor çalışırken Allah vere de kimsenin canını yakmasınlar ( birde acaba bizim numaraları nasıl buluyorlar ya) bunuda çok merak ediyorum isimli mesaj atıyor kimileri :)
0 oy
(3,685 puan) tarafından
Tanımadığınız siteymiş canim, dolandırıcıdır bence, geri iyade edicez falan demesi cok mantıksız. Hic ellemeyin 
tarafından
Ya iade edecekleri rakam komik de benim böyle bir kurumla işim olmadı daha önce. Durup dururken neyin nesi diye endişelendiriyor açıkçası
0 oy
(7,615 puan) tarafından
Özel sigorta varmi  yoksa dolandırıcı tabiki
tarafından
Sigorta değil ama bes var bu kurumdan değil ama
(7,615 puan) tarafından
Bişey yapma  sıl gitsin

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 449 göst.
26 Ekim 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Seymaak1 (801 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 137 göst.
2 Eylül 2025 Diğer kategorisinde papatya._09 (171 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 188 göst.
0 oy
0 cevap 141 göst.
2 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Mutluyum (576 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,041 soru

24,395,307 cevap

349,703 kullanıcı