0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9 puan) tarafından
Kızlar 17 günlük bebeğim var inanılmaz gaz sancısı çekiyor uyurken inliyor uyanıyor ağlıyor sürekli kıpkırmızı kesiliyor elimden bişi gelmiyor damla kullanıyorum kimyon çayı içiyorum rezene içiyorum masaj yapıyorum yok sürekli kucağımda kalmak istiyo beşiğe koyunca ağlıyor o ağladıkça ben mahvoluyorum

10 Cevaplar

0 oy
(134,547 puan) tarafından
gaz damlasi almalisiniz
-Reklam-
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Duyduğun demediğin hiçbirşey işe yaramayacak. Sabır bol bol. Vakti gelince kendi geçecek. Damla, patik kemer ve bir sürü şey kesin bir çözümü yok. Kısa süreli rahatlama sadece 
0 oy
tarafından
Maalesef bir doktordan da duydum gaz damlası vs de net çözüm değil belki gecici olur gazlı bebekler dört aya kadar bu şekilde oluyor sonra geçiyor sabır ister gecici bişey benim ilk çocukta kolikti geçti dört ay sonra. Yinede yediğin şeylere dikkat et kimyon rezene anason çayı tuket hepsinin karışımı olan bir çay var aktardan bulabilirsiniz. 
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Havluyu ısıtıp karnına köy cnm dikkat et çokta ısıtma ve bebeğini sıcak tutmaya çalış ama kolik bebekse işin zor ona hala çare bulunmadı  bide yapa bilirsen bebek kuvetine ılık su köy bebeği ide koluna yatır içinde hareket etsin o çok işe yaradı benim büyük oglanda 
(7,034 puan) tarafından
Nane kaynatıp bir çay kaşığı verebilirsin sen içme sutunu keser
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Hiçbiri net çözüm değil ama biogaia bağırsak düzenleyici var onu alıp dene canım. Ben Nurse Harveys gaz damlası ile beraber kullandım kızımda gel gör ki 3 aydan sonra geçti kendiliğinden 
(9 puan) tarafından
Şuan nurse harveys damla kullanıyorum
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Kimyon çayından bebeğe 1 çay kaşığı ver canım. Aynı zamanda yemeklerine hep kimyon yap. Bebeği dik emzir. Reflü yatağı yoksa yatağının altına yastık koy dik yatsın. Benim bebeğimde aynıydı özellikle akşam 7 gibi bir başlardı geceye kadar. Acı elma yağı biraz işe yaramıştı. Karnına kasıklarına ve ayak altına masaj yapıyordum. Ve emzik veriyordum acısını ondan çıkarıyordu. Beyaz gürültü açıyordum sakinlesiyordu. 
(9 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım aslında çoğunu yapıyorum ama belli ki sabır gerekiyor aslında sabrediyorumda üzülüyorum sadece
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Gaz damlası al ek olarakta 

Açken alttan çıkart tokken muhakkak üstten çıkart 

YouTube dan gaz çıkarma videoları izle 
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Her emzirmeden sonra gazını çıkartmaya özen goster canım kolik bebekler icin gaz masajlari var yotubeda onları uygula çok rahatlatıyor ayrica biogaiga damlası kullanabilirsin mama kullanıyorsan eğer mamayi değiştirmeyi deneyebilirsin 
0 oy
(19,997 puan) tarafından
Yatay pozisyonda gaz daha çok sıkıştırdığı için yatağa koyduğunda agliyodur. Dik bı şekilde tutunca daha rahat oluyolar. Doktor söylemişti. Bize biogaia ve sab simplex damla yazmıştı. O ikisini kullanınca baya rahatlattı. Ama yine de tamemrn geçirmiyor malesef. Tek çaresi zaman. 3 aylık olunca hafifledi. 4.5 aylık olunca damlaları kullanmayı kestim. Her gün kimyon çayı ve rezene çayı içerdim muhakkak. Gaz yapacak bakliyat, sebze ve meyvelerden uzak durmak gerekiyor. Ama dediğim gibi tüm bunları yapsan da yine de olacak o gaz sancısı. Büyüyünce geçecek. 
0 oy
(1,713 puan) tarafından
Ben üzerlik kaynatıp 3 çay kaşığı veriyordum. Aktardan temin edebilirsin 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 107 göst.
9 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 157 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde Acemianne35 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.