Merhaba hanımlar bebeğim 9 buçuk aylık herşey yolunda gidiyor derken bir ay önce iştahsızlık başladı iştahlı yiyen çocuk ağzına birşey almaz oldu uykusu da güzeldi beni emmedigi için süt içiyor sütünü içer uykuya dalardi şimdi hiç bir şekilde uykuya dalamiyor çok huysuz ve uykusu olduğu hâlde uykuya geçemiyor biz uykusuzluktan yakınırken bide garip hareketler yapmaya başladı yanlız kaldığında yapıyor kendini kısıyor ağzını yüzünü farklı ediyor sanki sancısı varmış gibi kendini çekiştiriyor ben nöbet diye düşündüm doktor da nöbet olsa gözleri falan kayar bilinci yerinde dedi
Genelde yanlız kaldığında yapıyor bu hareketi ben gelip ilgilendiğimde yapmıyor doktor hiç kan değerlerine bakıldı mi dedi bende hayır hocam dedim kanına bakıldı ve bütün değerlero düşük geldi d vitamini kanı düşük geldi B12 doktor en çokta B12 yapar bu şikayetlero dedi şimdi tedaviye başladık ama genede içim rahat değil düşüne düşüne hayatı kendime zindan ettim googlede araştırdığımda da kızımın yaptığı şikayetler yazıyor ama genede aceba mi diyorum yani demem o ki başına gelen yada çevresinde böyle bir duruma şahit olan var mı içim doldu burda dertleşmek istedim uzun oldu hakkınızi helal edin
1,492,893 soru
24,392,780 cevap
349,427 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın