0 oy
86 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (388 puan) tarafından
Çok yorgunum halsizim uykusuzum. 

Emzirirken imom latte emziren annelere özel vitamin kullanıyordum emzirme süreci bitti bıraktım 1 aydır yine başladı bu saydıkalrım ne kullansam ki 2 çocukla bana enerji lazım 

4 Cevaplar

0 oy
(9,625 puan) tarafından
Ben 5 gündür pharmaton kullanıyorum ve inanılmaz memnunum tavsiye ederim gecen hafta sağlık ocağında tahlil yaptırdım cok şükür iyi çıktı ama doktora dedim cok halsizim iştahım sıfır hic yemek yiyesim bile gelmiyo dedim 5 günde gayet etkisini gösterdi uykusuz olsam ne onu hissediyorum ne yorgunluğumu 
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

Ben bunu kullanıyorum gayette memnunum. Çocuk 9da uyanıyor gündüz 1 saat akşam üzeri 1 saat uyuyor 11e kadar ayakta sonra. Aşırı yorgun düşüyorum kendimi dinç hissettiriyor. 
0 oy
(3,065 puan) tarafından
Hamile kalmadan önce Pharmaton kullandım ama bana yan etki yaptı . İçtim yarım saat sonra terleme çarpıntı kusma yaptı.. 2 gün durdum tekrar içtim tekrar aynısını yaptı bende bıraktım.. sabah kahvaltıdan sonra içiyordum..
0 oy
(1,412 puan) tarafından
Kuzum Pharmaton kullanma ne kullanırsan kullan ben içtim kız mahvetti beni midem ağzımda garip ağır bi yük başım dönüyo midem bulanıyo aman aman tavsiye etmem güzelim. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 120 göst.
27 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
0 oy
0 cevap 50 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde emir 19! (242 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
10 Şubat 2024 Diğer kategorisinde asllyd (606 puan) tarafından soruldu