????? Ben çok istiyorum
Cocuklugumuza dönsek bile gün gelicek olmezsek yinede buyucez kaçış yok
Ben varim 4 yil onceye gidim baska bi6sry istemem bu heyatdan
Ay bi benim sanrm ozlemeyen de :) ben 10 kere küçülüp 10 kere büyüsem yinr ayni hatalari tekrar tekrar yaparm
Çocukluğuma geri dönsem de yine eşim yanım da olacak :) Beraber büyüdük♡
Hemde nasil ah ah
Asla asla asla cocuklugum cok kotu gecdi bide cocuklugma dönersem kocamdan ötrü cok özlerim yaa
Asla istemiyorum;)
Şu anda 1 aylik bebegim var bana benzemesin cocukluk huylarim diye dua ediyorum:)) Annem gün yapardı tam çayları dolduracakken ben kaşla göz arası caydanliga yagi boşaltıp babannem e kaçardım. 15 tatilde havalar soğuk olurdu camcı ile pazarlik yapardım milletin camlarını kırıp komisyon alirdim:))) zillere basıp kacardim.banannem ile dedem banyoya girmişti sigortayı sökmüşmüşlugum var:) cocukmuydum canavarmi belli değildi:))) daha neler neler
Cocukluguma donmeyi oyle cok isterdim ki keske oyle birsey olsa cok guzel bir cocukluk gecirdim keske hic buyumeseydim :(
Bende cokkk çok isterimm..
28 sene önceye gitmek isterdim 8 yasima ne güzel cocuklugum vardı.
Sadece lise hayatıma dönmek isterdim
7 yasima geri dönebilsem keşke herkesin bir dilek hakkı olsa bunu dilerdim
Bu hayatta en çok istediğim şey diye bilirim annem beni yeniden doğursun canım annem benim kurban olurum oda beni doğurdu şimdi de ben kızıma hamileyim bende bı kız annesi olacam .duygusala bağladım birden tamamen olağan gelişti neyse annelere sevgiler saygılar Allah incitmesin bütün anneleri:-)
uyanmak isterim Annemin sesine , kizim kalk okula gec kaliyorsun diye ..
Duserek dizimi kanatmak isterim yine .. hayat acisindan degilde dizim kanadigi icin aglamak isterim istemsizce..
Gulmek isterim belli belirsiz seylere .. can atmak isterim buyuk kizlari gorunce ..buyumeye ..
Ben aslinda cocukluguma degilde mutluluguma donmek isterim .. canimi yakanlari degilde Annem Babam gibi beni sevenleri isterim .. mutlulugu bir hayal olarak degil ..kendini yasamak isterim ..
Cocukluguma donmek isterdim cunku cocuklugumda babam vardi beni sebepsiz seven bi adam vardi kizsam da kizsada hep iyiligimdendir die kinlenmedigim canimin ici vardi sirf bundan 5 yil once Babam vardi die donmek isterdim baska hic bi Neden yoook.. cunku simdinin hic bi acisi onun gidisinin yokklugunun acisini vermiyor o yzuden RABBIM kimseyi ne annesiz ne babasiz biraksin ..
Herkes çocukluğunun bir anına geri dönmek ister ben en çok babamla uyuyup saçlarımı okşardı onu özledim.
Ve anlamadığım bu soru da ne var da arkadaşa uyarı verdiniz ne kadar fesat insanlar var
Çocuk kalsam büyümesem derdim tasam olmasa
1,486,582 soru
24,302,980 cevap
344,158 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın