0 oy
198 göst.
Diğer kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar görümcem gelmiş kaynanama neyse dün kaynanam aradı dedi yarın kahvaltıya gel bende tamm anne hava iyiyse gelirim dedim ama bugünde adet oldum ve aşırı ağrım var ve o saatte bebeğimin uyku saati şimdi ariycal gelmiyonmu diye ne diycem ya gelmiyorum desem  bir sürü şey niye gelmiyon ne alaka felan filan 

5 Cevaplar

+1 oy
(3,886 puan) tarafından
Aman kalk git sanki nolcak, regl ağrısı yatarakta geçmiyor zaten. Hazırla bebeğini orada uyusun, ya da uyumasın yani ne güzel İşte kahvaltıya çağırmış kadın. 
(262 puan) tarafından
Kahvaltı bebeğimin uyku saatinden önemli değil ki canım ve bacak ağrısı çok fena emdirdigim için ilaçta icemiyorrum
(3,886 puan) tarafından
Ben sana önemli demedim zaten, ama bak kaynanana ne diyeceğin konusunda kıvranıyorsun. Ben bana mantıklı olanı söylerim, ne yapacağına sen karar verirsin sonuçta.
(52,032 puan) tarafından
gelirim demeden once dusunseydin uyuyo o saatte diye
(3,886 puan) tarafından
+++++++
Bu artılar sana kurban olsun ikbalim :)
(262 puan) tarafından
hava iyi olursa gelirim dedim he regl olucacigimida biliyodum ya zaten galiba çok rahat geciyo senin boş konuştuğuna göre kaynanam ben geliyorum demeden hazırlık yapmaz hazır sofraya oturmam beraber hazırlarız o bana değişiklik olsun diye dedi hastayım diyince onları çağırdım bizde hazırladılar sagolsunlar ikna olmaz derken yani gitmemi ister değişiklik olsun diye kötülüğünü değil yani  hemen öyle dusunseydin böyle dusunseydin ben sana ne desem diyorum neyse artılar sana olsun ikball hagsghahaaha
-Reklam-
0 oy
(18,744 puan) tarafından
Çocuk uyuyor uykudan bölüp gelmeyeyeyim başka zaman daha makul bir saatte görüşelim de kendimde rahatsızım de Gorumcen aynı şehirde yaşıyorsa illa görmene gerek yok farklı bir yerden gelmişse ayriyeten uygun bir saatte çaya veya yemeğe davet edersin 
(262 puan) tarafından
Yarın da giderim canım kaynanam yakın zaten ve bacak ağrısından zor duruyorum ama işte alincak şimdi of valla
(18,744 puan) tarafından
Canım kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama nasıl alıştırırsan öyle gider aman kırılmasın aman üzülmesin deyip kendimizi ikinci plana atmaya gerek yok
(262 puan) tarafından
Öyle canım aynen değer bilmiyorlar sonra
0 oy
(14,752 puan) tarafından
Laf anlatacağına tel de git Biraz durur dönersin 
(262 puan) tarafından
Onları kahvaltıya çağırdım canım hem kırılmamış oldular
(8,418 puan) tarafından
Kız hem reglyim diyosun hem kahvaltiya çağırdım diyosun iyimis:D
(262 puan) tarafından
Burada hazırlayın dedim canım ağrım varken asla yol yuruyemem hddghh
0 oy
(52,032 puan) tarafından
ee gelcem demişsin kadin ona gore hazirlik yapar merak edip arar tabi 
(262 puan) tarafından
Zaten sürekli arasiyoruz merak etcek birşey yok ben kırmadan nasıl derim dedim regl sancılı geçiyor bilmeyen anlamaz
0 oy
(8,917 puan) tarafından
Benimde ağrılı oluyo ozaman hiç bir yere gitmiyom 
(262 puan) tarafından
Aynen canım ağrılı olunca insan hicbirsey yapamıyor hele bacak bel ağrısı fena

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 317 göst.
10 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Mavissss93 (152 puan) tarafından soruldu

412,128 soru

12,406,797 cevap

44,645 kullanıcı