0 oy
49 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,208 puan) tarafından
Kızlar bebeğimi perşembe günü sağlik ocağına götürdüm tuvaletinde balgam gördüm diye hasta değil bağırsakları çok hareketli dedi bugün ise akşamüzeri uykusunda öksürmeye başladı yarım kaşık calpol verdim iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama uyudu şimdi az önce tekrar öksürdü puanlık yok ben hastaydım geçmesin diye 2 kat maske ile uyudum sabah kadar asla eklemesin kucağıma almadım sadece mama ve alt değişimi zamanı aldım benim yüzümden hasta olurda kendimi affedemem 

1 cevap

0 oy
tarafından
Keşke doktora sormadan şurup vermeseydin canım daha çok küçük biliyorum aynı durumu ben yaşadım çok değil iki gün önce hep maske kullandım ellerimi yıkamadan kucağıma almadım gecede babasıyla uyudu tabi benimki 10 aylık 
(2,208 puan) tarafından
Benim 3 aylık bu dediklerini bende yapıyorum ama bir tek babası ile yatma kısmı olmuyor çok küçük daha zaten bensiz durmaz ara ara uyanıp kontrol ediyor beni sağlık ocağından böyle bir durum yaşanırsa diye bana hani Calpol verebilirsin demişlerdi Ben de calpoli onun için verdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
20 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ozlemayse (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
5 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde &Gamzelimin.Annesi& (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 115 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde MerveTugra (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 131 göst.
7 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gulru15_ (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,290 soru

23,677,833 cevap

310,034 kullanıcı

...