0 oy
560 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (413 puan) tarafından
Kızlar kayinpederim eltim için benimle tartıştı evimde eşimde sesini çıkarmadı Bende evden çıktım.suqn annemlerdeyim eşim dedeme demişti ben eşim anlaşamıyoruz ailemle hiç bir sorun yok ailesi herseyime karışıyor 2 senedir komşumuz oldu altli istlu oturuyoruz qma hep tartışmamız oluyo eşimle ne yapmiyim ben şimdi eşimi sizin düşünceniz nedir?

10 Cevaplar

+1 oy
(51,503 puan) tarafından
ne diyebiliriz ki biz gecen birine ac kapıyı iceri al dedik kötü olan biz olduk  baban konussun esinle
(1,198 puan) tarafından
Ayy bu yorumunuza çok güldüm Allah'ta sizi güldürsün
(51,503 puan) tarafından
amin canim hep birlikte gülelim insallah
-Reklam-
0 oy
(2,652 puan) tarafından
Çocuk var mı 
(413 puan) tarafından
Evet 4 tane
0 oy
tarafından
Yanlış anlama ama boşanma niyetin yoksa bu küs gitme olayı bana çok saçma geliyor oyuncak gibi küs git geri gel ciddiyet bitiyor bana göre küsüp gideceğine oturup adam akıllı konuşman daha iyi olurdu 
(413 puan) tarafından
Yaa... Onan bir evin içinde olmasan bilemezsin ailesi yüzünden hep sorun cikiyo eşimde ses çıkarmıyor
0 oy
(465 puan) tarafından
Eşinle konuş ailesiyle görüşme anlasamiyorsaniz  kendini yorma
(413 puan) tarafından
Eşimle konuşuyorum  esim sesini çıkarmıyor kendi birtarafa çekilmiş beni ortaya atıyor
(465 puan) tarafından
Görüşme o zaman elinden geldiğince kuzum valla hiç gerek yok ben önceden çok sessiz sakin biriydim evlendik kızımız oldu korona çıktı evimiz kiraydi annesigilin ordaki kiralar daha uygundu Allah'ın işine dibinde ki ev bosmus oraya yerleştik 3 senedir yedi anası ömrümü şimdi mahallenin kadırgalısıyım çoğu zaman muhatap bile olmuyorum ailesiyle oturduğum yer apartman değil müstakil evlerin olduğu muhit dipdibeyiz
(413 puan) tarafından
Muhattap olmuyorum yine geliyolar gidiyorlar konuşmuyorum olmuyor konusuyorm olmuyor yani hicboseden anlamiyolar
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Pek birsey anlaşılmıyor yazdıklarından, 
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Canım bende elti yüzünden kabga ettim ben üste o alta oturuyor ve herkez onu korudu eşimde ve bana bağırdı ve bana 24 saat icinde kendine gelmesen annene gir dedi sonra ikimizde sakinleşince güzelce konuştuk evi falan terk etmedim arada hatırlamıyorum oda tamam bir daha olmaz der 
(1,541 puan) tarafından
Açıkca duyduklarını ifade et eşini suçlama sadce üzüldüğünü kirildiginj ifade et o zaman belki seni korur
(413 puan) tarafından
B8lmiyorumki eşim beni qnliyo biliyoda sessiz oqliyi bida beni çıldırtıyor kırıyor üzüyor 20 gündür ail3mlerdeyim bor kere olsun aramadı beni
(1,541 puan) tarafından
Annene giderken kavga ettin de mi gittin
(413 puan) tarafından
Eşimle etmedim babasıyla ettim
(1,541 puan) tarafından
Bem de eltile ettim
0 oy
(14,644 puan) tarafından
Girme onlarla aynımortama Evliliğini yıpratma 
(413 puan) tarafından
Ya girmiyorum onlar gelip evde benimle tartışıyor üstte oturuyolqr
0 oy
(440 puan) tarafından
Küs barış küs barış doğru bir şey değil çözüme gitmek lazım. Ayrılmak istemiyorsan açık açık diceksin ben artık görüşmem benim evime de gelmesinler kendin git görüş gel kabul edersen böyle etmezsen yallah de. Cünkü evine girip çıktıkça onlar devam eder sorunlar
0 oy
(7,781 puan) tarafından
Aileci erkek çok kötü ve asla değişmiyorlar. Sen yine iyi güvenip 4 çocuk yapmışsın. 
(413 puan) tarafından
Aynn çok kötü anlayışsız çok duygusuz yi geinilmiyo
0 oy
(360 puan) tarafından
Kocan seni ezdirdiği sürece sen ses etmedigin sürece böyle devam eder. Küsüp küsüp gitmek bana göre de çok saçma . Bosanacaksan boşan boşanamıyosan sende sic ağızlarına açıkçası kendini ezdirme. Sen altlı üstlü evlerde oturuyon biz iki sene aynı evde yaşadık şimdi dubleks ev tuttuk yine aynı ev içindeyiz katimiz farklı bir tek :) 
(413 puan) tarafından
İlk defa küstüm eşim ezdiriyo beni ses çıkarmıyor bana kendini sqvun diyo senle onlar arasında diyo böyle yapmasida onları gazliyo
(360 puan) tarafından
O zaman saç baş kavga etseniz de karismayacak ? Yada toplasip senin üstüne atlasalar yine karismayacak nasıl koca bu
(413 puan) tarafından
Sorumsuz işte aynen saç başa girmekte karışmaz öyle biri neyapayim ben şimdi
(360 puan) tarafından
Valla bizim evde sorun oldu mu eşim benim ağzıma ayrı siciyo ailesinin ağzına ayrı siciyo o yüzden bişey diyemedim Allah sana sabır kocana akıl ailesine merhamet versin
(413 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun eve geldim şükür ama esimin çok doldurmuşlar bundan sonra neyapicam bilmiyorum eşim an n emlere git gel diyo Bende gitmek istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 376 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Demet2011 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 628 göst.
18 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zehraperi (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
0 oy
8 cevap 483 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu