Kızlar eşim bana bir konu hakkında soru soruyor ne yapıyım diye bende söylüyorum ama o başkasının dediğini yapıyor ve bu her zaman böyle oluyor ve tartışıyoruz mesela kuzeni niğde de kız bulmuş sırf bir saatlik görüşme Içın 2 saatlik yol gidecekler Birde bunun için araba kiralamış kuzeni eşim aradı gidiyim mi diye bende yarın gidin saat geç oldu dedim mesaj atmış ki biz niğdeye gidiyoruz ne yapıyım ben şimdi
Hepsini geçtim. Benim eşimin kuzeni kiz bulacak buluşmaya gidicek ve eşimde yanında gidicek. Asla izin vermem onu o niğdeyede gömerim.
Gırtlat gitsin haketmis
Ama sana ne zaman gideyim dememiş ki gidiyim mi demiş sende gitmesinde sakınca gormemissin üzülme kuzum ve gider gelir nolcak keyfine bak sende esinde gelince soyle dedigimi yapmicaksan sormanın ne anlamı var de bazı kararları kndi alir esim ama bizi ilgilendiren konularda bana sorduğunda ortaktır kararlarimiz
Biz sevgiliyken eşimin de kuzeninin Balıkesir’den sevgilisi gelecekmiş bana dedi kızı almaya gideceğiz gidemezsin dedim ayıp olur dedi anneme rağmen sabah 8 de çıktım evdenbende gittim onunla Şuan diyecek kabul etmezdim başka ile birde
Uydum akıllı heriflerden nefret ederdim hep. Yanındaki ne derse onu yapar. Bnim kocada öyle. Biz bişeyi enine boyuna konuşuruz sonra iki dkka dışarı çıkar arkadaşının yanına gider veya annesinin yanına gider konuştuklarımız havaya uçar. Ben hariç kim ne derse onu yapar
1,493,834 soru
24,406,424 cevap
350,531 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın