Tam benlik soru geldi ben lise zamanından bu yana yerim teyzeler yok kısır olursun yok mideni deler yok o yok bu bissuru şey dediler ama en büyük zararı kısırlıkmiş milleti dinlemedim yedim üniversite de yedim evlendim kocam Allah razı olsun bimde aile paketi var ondan 3 paket almış 5 paket alım mi dedi şimdilik kalsın dedim ama haklilarmis öyle bir kısırlık yaptı ki bana evlendim hemen hamile kaldım doğum yaptım kızım 5 aylıkken yine hamile kaldım şimdi de oğlumu bekliyorum hamileliklerimde yedim şükür kızım sağlıklı doğdu şuanda da sağlığı yerinde görümcem de annem zararlı yedirmiyor dedi soda aşırı içen birisi bu arada dedim merak etme sodadan gazlı içecekten daha masum dedim mideyi delmiyor reflü yapmıyor dedim kısırlık yapıyormuş o da malum bende hiç bişey olmadı anlicaginiz o zararlı bu zararlı yeme dediler yediğimiz tavukta bile neler olduğu belli değil dışarıda döner hamburger yiyoruz çalışanları diyor ben yemezdim marketteki en masum olan çikolata yada süt yoğurt icinde neler var noddle mi kalmış zararlı olarak şu millet kendisine baksın milletin yediğine karışmasın