0 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,070 puan) tarafından
14 aylık kızımda bir anda geceleri horlama gündüzleri hirilti ortaya çıktı hasta değil burnunu temizliyoruz ama yine de açılmıyor doktora götürdük geniz eti olabilir dedi çocuğunda  olan varsa eğer belirtileri nelerdi cevap verirseniz sevinirim

1 cevap

0 oy
(4,339 puan) tarafından
Benim kızım ameliyat oldu her ay hasta oluyorduk artık ağzı açık şekilde uyuyordu, horluyordu, burnu hep tıkanıktı . Bazı kelimeleri konuşurken tam söyleyemiyor . Bir şeyler anlatırken hep burundan konuşuyor ve nefesi yetmiyordu. Hasta olduğunda doktor yüzü görmeden iyileşemiyor kızım yarın 1 hafta olacak ameliyat olduk.
(1,070 puan) tarafından
Benim kızım da doğduğundan beri hep hasta oluyor fakat ateş yok hasta hali yok öksürük hapşırık burun tıkanıklığı oluyordu bir kaç gün önce horlamaya başladığını farkettim toz alerjisi olabilir demişlerdi test yapıldı negatif çıktı ama doktor doğru çıkmayabilir bazen demişti geniz etinden süphelendik KBB doktoruna gidicez ama merak ettim bir anda mı baslar bu şekilde
(1,070 puan) tarafından
Bir de biz uzun zamandır bu hırıltıyla hastanelere  gidiyoruz yeni olan bir şey değil sadece horlama yeni başladı
(4,339 puan) tarafından
Benim kızımda 5 yaşında şuan ama bu yaşına kadar hep hasta 2 kere zatürre oldu iyileşemiyor çünkü en son doktorlar alerjik astım dedi bizde profesör hem alerji hemde çocuk doktorumuz var ona götürdük alerjisi falan yok dedi geniz eti var dedi sonra da KBB ye gittik yüzde 85 -90 na yakın kapatmış burnunu dedi doktor ilaç tedavisi verdi en sonda ameliyat olduk inşallah bir daha yaşamayız bu süreçleri
(4,339 puan) tarafından
Bizde de hep hırıltı vardı sürekli balgam oluyordu boğazında ama boğulacak dercede çok oluyordu hava falan veriyorduk balgam söktürücü ve antibiyotik her ay muhakkak kullanıyoruz
(1,070 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun umarım bizde de bir sorun olmaz
(4,339 puan) tarafından
Umarım inşallah çok geçmiş olsun
(1,070 puan) tarafından
Bizde çok fazla değil hep burnunu temizleyin dediler yaptık her zaman da en başa geri döndük uzun vadede sonuç alamadık antibiyotik olmadan iyileşemiyordu sonra bir doktorun önerdiği alerji ilacını aldık çoğu ilaçtan daha faydalı oldu kızıma
(4,339 puan) tarafından
Belki de alerjik bir durumu vardır
(1,070 puan) tarafından
Alerji doktoruna gittik aslında ama alerjisi çıkmadı bilemiyorum en son geniz etinden şüphelendik doktor evimizde toz tutan her şeyi kaldırmamizı istedi eğer kbb doktoru geniz eti yok derse toz alerjisi durumunu göz önünde bulundurucam
(4,339 puan) tarafından
Sağlık olsun geçmiş olsun inşallah biran önce sizde bizde atlatırız bu durumu
(1,070 puan) tarafından
Amin inşallah çok teşekkür ederim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 539 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazsmom (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 52 göst.
0 oy
8 cevap 224 göst.
0 oy
2 cevap 103 göst.
25 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birhilall (1,614 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,433 soru

23,665,248 cevap

309,211 kullanıcı

...