0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Dışardan bı geldi seytan eve gelecek vs. Gibi şeyler söylemeye başladı sanırım çocuklardan duymuş çok korkmuş ne yapabiirim? 4 yaşında 

6 Cevaplar

0 oy
(8,583 puan) tarafından
Okutabilirsin canm bi büyüğe
(5,688 puan) tarafından
Okutmanin ne faydasi olacak.
Belli ki yalan yanlis biseyler anlatmislar. Cocukta korkmus dogrusunu anlatmak lazim onun anlayabilecegi sekilde.
(8,583 puan) tarafından
Bizde korkan cocuga birkaç sure okunur rahatlaması icin
(5,688 puan) tarafından
Cocuga dogrusunu anlatmak lazim ki neden korkmamasi gerektigini bilsin.
-Reklam-
0 oy
(5,688 puan) tarafından
Cocugunuzu bilgilendirin. Seytan oyle eve gelmez. Eve gelebilecek bisey degil. Somutlastirarak anlatmaya calisin. 

Mesela Allah cocuklarin oldugu eve seytanlari gondermez deyin. 
0 oy
(289 puan) tarafından
Soru sor seytan neymis neye benziyormus neden eve gelecegini dusunuyorsun hadi bir resmini cizelim  birlikte de canim. Cizdigi resmi de komiklestir. Ne ogrenmis ne duymus agzindan laf al once. Sonra soylediklerine gore sekillenirsin sende. Seytan oyle bisey degil biz goremeyiz evimize giremez evimiz cok guvenli gibi gibi. So ra sizde bir hikaye uydurun bende bir arkadasimdan atiyorum hayalet duydum beni cok korkuttu eve gelecek sandim hatta gece uyuyamadim ama sonra annemden ogrendim ki oyle bir sey yokmus arkadasim yanlis biliyormus dogrusunu annemden ogrenince rahatladim ve korkum gecti
0 oy
(6,426 puan) tarafından
Youtubedan falan goruyorlar abuk subuk seyler. Benimkide bi aydir pisirik korkak bise oldu evde bben

Mutfaktayken salinda kalamio. Pk xd diye bi oyun var inun videolarini oyunu falan islio oynuo korkuo. Sildirdim tum oynlari yourtube kaldirdik tv den tanletten telefondan iki gundur. Bakalim ise yararmi korkulara
0 oy
tarafından
Çok küçükmüş ya benim kızım da 6 buçuk yaşında hep Allah'tan korktuğunu söylüyor güzel güzel anlatsam da korkuyorum diyo 
0 oy
(1,165 puan) tarafından
Bi ara yeğenimde de oldu o yaşlarda hatta annesine şeytansın sen diyip kaçıyodu sonra kendiliğinden unuttu gitti

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 782 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,855 puan) tarafından soruldu
+1 oy
47 cevap 1,338 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleklerivar (1,131 puan) tarafından soruldu
+2 oy
29 cevap 763 göst.
0 oy
9 cevap 296 göst.

413,235 soru

12,441,467 cevap

45,996 kullanıcı

Kategoriler

...