O kadar bunaldımki eşim malûm videolardan izliyor doğumumdan bir gün önce izlemişti sesimi çıkarmadım google geçmişinden bakıyorum eşim lohusalığım boyunca koltuklarda ayrı ayrı yattık eşimle halâ beraber olmadık 45 gün oldu ben adet oldum 2 gündür öncesinde yaklaştım yorgunum halim yok dedi ben bu gece yatak odamda yattım bebeğimle yanımıza gelmedi yine koltukta yattı sabah kalkıp duş alınca şüphlendim baktım izlemiş o kadar inciticiki lohusalık dönemimde farklı yoldan ihtiyacını gidermiştim ne zaman istese hiç yok demedim o kadar incitici bi hiski şuan gözyaşlarım birbirini kovalıyor kendimş onunla konuşarak asla ifade edemem hemen ağlarım ve cümlelerim yarım kalır mesaj atsam olur mu sizce birde ben eşime böyle koltuklarda yatmaya devam edip malûm videoları izleyeceksen gidip boşanacaksın istediğin gibi davranacaksın evli olduğunu unutuyosun gibi şeyler söylemeyi düşünüyorum sizin fikirlerinize ihtiyacım var bebeğimle ayrı uğraşıyorum emmiyor 1 haftadır doğru dürüst mastit oldum bi yandan dünyam başıma yıkıldı