0 oy
493 göst.
Diğer kategorisinde (334 puan) tarafından
Kızlar 13 aylık kızım var daha kilolarımı atamamışken

Nasıl yaparım ilkinde 15 kg aldım öylece duruyo  a kilo alarak yada hamilelikte zayıflatarak çözebilir miyim bu idi

15 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelikte hiç kilo almayanar var canım öyle olunca da doğumda çok kilo veriyolar diyetisyene gidersen yardımcı olur sana bebeği besleyecek sana dokunmayacak şeyler önerir 
(334 puan) tarafından
Çok sağol canım içim tahatladi
tarafından
Rica ederim ne demek bi çok kilolu bayan hamilelikle kilo veriyo artık
-Reklam-
0 oy
(13,772 puan) tarafından
kızım 12 aylik bende hamileyim 8+2

bügun tartıldım almamişim daha 54.30
0 oy
(7,761 puan) tarafından
En çok on kilo ile bitirmeye bak canım hamur işini kes bebeğe hiç faydası yok protein,sebze ağırlıklı beslenmeye çalış.
0 oy
(1,101 puan) tarafından

Ben  hamileleigm boyunca 4-5 kilo alyrm 

Sadece emzirme döneminde dikkat etmedm baya aldm 

0 oy
(915 puan) tarafından
Ben de 75ile hamile kalmıştım ilk üç ay çok dikkat ettim hamur işi bs yemedim ve 68e düştüm doğuma da 72kilo ile girdim. Hep dikkat ettim. 37haftalık 2900
(334 puan) tarafından
Demek ki isteyince basarilabiliuormus bu güzle.ornegin için teşekkürler canım
Sadece hamur işi ni keserek mi kilo verdin bana yardımcı olabilecek bir kaç şey söyler misin lutfennn
(915 puan) tarafından
Ben birde her gün yürüyüş yaptım en az 6bin adım  atiyordum bazen10bin adım dışarı cikamasam bile evde yürüyordum☺️
0 oy
(19,699 puan) tarafından
Diyetisyenle halledebilirsin bence bu işi . Az alanlar da oluyor
(334 puan) tarafından
İns canım bir diyetisyen bulacagim teşekkür ler
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Mutlaka bir diyetisyen desteği alın hem sağlıklı beslenirsiniz hem gereksiz kilo almazsiniz
(334 puan) tarafından
Haklısın
0 oy
(8,351 puan) tarafından
İkinciyemi hamilesin 
(334 puan) tarafından
Evet :) daha eşime söylemedim o ivere maç izlerken ben inciyi uyutuyorum
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Hiç bişey olmaz canım merak etme o kilolar o kadar hızlı gidiyor ki ikinci çocukta :) benimde oğlum 9 aylıktı hamile kaldığımda şimdi 22 aylık ve 4 aylık oğlum var ve iyi ki diyorum ❤️ bende kilolarımı henüz verememiştim iki hamilelikte toplam 20 kilo aldım 6 kilo gitti
0 oy
(4,378 puan) tarafından
Ben de kilolu hamile kaldım ve sadece 7 kg aldım canım o da verdiğimi geri aldım bulantıdan dolayı başta baya verdim onu geri aldım ilk gittiğim doktor çok gıcıktı direk morelimi bozmuştu işte kilon var zaten maksimum 7 kilo alman lazım bende içimden dedim ben Aslıhan doğan Turan mıyım be ne 7 kilosu sonra kadının dediği oldu sadece 7 kilo aldım :))) 
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Abi ben niye 65 le doğum yapıp 46 kiloya düştüm ya bende kilo verememek istiyorum. Azıcık kilolu olayım istiyorum :(
(334 puan) tarafından
İşte kiminin sorunu da bu
Bazısı veremiuo
Bazısı alamiyo
0 oy
(1,427 puan) tarafından
Saglikli beslendim 89 la kaldım 97 ile doğurdum 
0 oy
(4,589 puan) tarafından

Heh bacım.hic üzülme ikinci çocuk adamı yiyor bildiğin 24 kilo alan ben kicimda don.durmaz oldu:D

(334 puan) tarafından
Şimdi teselli miydi :)
(4,589 puan) tarafından
Ortaya karışık:))
0 oy
tarafından
Hamilelerde kilo veriyor
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Ben 90 değilim ama 80 lerdeyim kilo almadım öyle bulantım vardı 16 haftadan sora  1 1 buçuk kilo aldım İlk zamanlar Yemen'e dikkat et ben iştahsizdim şuan hala öyle deli gibi yiyemiyorum ama sık atistiriyorum midem kaznip bulanıyor hiç yemedifimde  21 haftadayim bebekler iyi şükür 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 369 göst.
6 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,208 göst.
26 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 954 göst.
0 oy
4 cevap 193 göst.

409,176 soru