0 oy
249 göst.
Diğer kategorisinde (178 puan) tarafından
Oğlumu uyuttum pasta yaptım onu yedikten sonra eşim işte gece gelecek o gelmeden evi toparlayıp süpürüp silecem yarın doktora gidecem eşim de ise gitmeyecek o yüzden şimdi toplicam siz neler yapıyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
(8,834 puan) tarafından
Yemek yedik fasfood tarzi sonra evimize çıktık oğlumla kendimi duşa attım aslında sadece oğlanı yapicaktim fiskiyeyi tuttuğu gibi benide sırılsıklam etti dedim bari bende yapayım zjsj
(178 puan) tarafından
Neyse sende banyo yapmışsın ne güzel benimde yapmam lazım aslında da çocuktan vakit bulamıyorum
-Reklam-
0 oy
(4,990 puan) tarafından
An itibariyle çıldırıyorum bıdıgım yataktan kaçıyor sürekli ben uyuycam artık 
(178 puan) tarafından
Daha demin de aynı şeyleri bn yaşadım cnm Allah yardımcın olsun
(4,990 puan) tarafından
Aminn
0 oy
(7,633 puan) tarafından
Yalı çapkın izliyorum Arap saçını dinliyorum
(178 puan) tarafından
Oh hayat sana güzel bn en son 2 sene önce izledim galiba
0 oy
tarafından
Kızım hastalandı iyileşti bu sefer ben hastayım kaç gündür anam ağlıyor urfanın sıcağında resmen öksürüyorum 2 gündür sesim kısılmış hiç dinlenemiyorum da kızım uyudu oğlum uyandı yeni işlerimi bitirdim oturdum yalı çapkını izliyoruz 
tarafından
Sağol canım bebeler büyüse rahat ederiz inşllah sağlıklı olsunlar da bugünlerde geçer Allahın izniyle
(178 puan) tarafından
İnşallah cnm bni en çok zorlayan şey uykusuzluk oluyor biraz daha buyuse uykusuzluk da bitse rahatlicam ama
tarafından
Kaç aylık kuzum bizim uyku sorunumuz yok çok şükür büyüdükçe uyku süresi uzadı şuan 16 aylık ama artık gündüz 1 defa uyuyor gece de 11 gibi uyudu sabah 9 buçuktu uyandı oğlum sabahları erken kalkıyor ona da açıyorum çizgi film izliyor  kızım uyanana kadar uyuyorum gün içerisinde sürekli kavga ediyorlar  ikisiyle baş etmek zor oluyor
(178 puan) tarafından
Bnm oğlum 2 yaşında sürekli uyanıyor
tarafından
Büyükmüş te niye uyanıyor acaba oğlum 32 aylık o da gece kaçta uyursa uyusun sabah 6 da uyanıyor diş dönemini atlattık gece uyanmaları yok önceden bağırarak gözü kapalı ağlardı,  kızım şuan arada öyle yapıyor
0 oy
tarafından

Kızımı uyuttum dışarda ağaçların arasında güzel temiz hava alarak çay içiyorum kafamı dinliyorum canım sizler napyosunuz :)

(178 puan) tarafından
Amin cnm İnşallah çok felaket birşeydi ayakta durmak ta zorlandk o kadar ki kötüydü Allah'tan ev yıkılmadı oğluma ve eşime sarilmaktan başka bişe yapamadım deprem anında rabbim bı daha yaşatmasin
tarafından
Hatırlama bile canım rabbım bir daha göstermesin rabbım beterinden korusun ınsallah
(178 puan) tarafından
Amin cnm İnşallah da unutmak çok zor ama mecbur unutmamız lazım bı ömür korkarak geçmez ama elimden de gelmiyor çok Zor günler geçirdik sevdiklerimizi kaybettik çoğu kişinin evi ya yıkıldı ya da yıkım kararı geldi günlerce 1 buçuk yaşındaki çocukla arabalarda uyuduk hava buz gibiydi yağmur yagiyor sürekli artçı oluyordu üzerimizde ince pijamalarla çıktık çorap terlik hiç bişe yoktu sadece çocuğun eşyalarını eşime ve bana kıyafet almak için eve girebildik kaynanmgile gittim çocuk durmuyor diye demedik laf bırakmadı evime geçtim ama yine de alışmaya çalışıyorum
tarafından
Çok haklısın canım ne desem boş ateş düştüğü yeri yakıyor :(((hepimiz üzüldük hepimiz yıprandık ama sizin kadar olamaz tabıı
(178 puan) tarafından
Çok sağolun canım
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Yağmur yağıyor şimsek çakıyo uyuyacağım birazdan
(178 puan) tarafından
Hangi il cnm burda hava iyi gündüz aşırı sıcaktı
(1,409 puan) tarafından
Bursa sabah çok fenaydı nem vardı ama çok fena yağmur yağıyor şimdi
(178 puan) tarafından
Bnde Hatay buralar gündüzleri aşırı sıcak akşamları biraz serin oluyor
0 oy
tarafından
Evi temizleyip topladim hastane çantası kontrollerini yaptım makyaj malzemelerimi hazırlayıp kişisel bakıma girisecegim şuan dinlenip enerji topluyorum daha coook isim var  :)))))
tarafından
Amin cnm insallah
tarafından
Yağmurum bugün buluşamadık yav
tarafından
Denk gelemedik Bi türlü:)))))
tarafından
Burdayım burda ahahah
tarafından
Telefon çaldı sorry hala burda misin
0 oy
tarafından
Anlık buraya takılıyom
(178 puan) tarafından
Bnde buraya bırakmaya çalışıyorum da bağımlılık yaptı ev işi yapacam da telefonu elimden bırakamıyorum cnm
tarafından
İlk geldiğim zananlarda öyleydim şimdi ara ara
(178 puan) tarafından
Bnde daha yeni katıldım bikac gün oluyor
tarafından
Ooo sen bi süre hiç çıkmazsın yaaa
Hosgeldin bu arada Ceylan ben
(178 puan) tarafından
Hoşbuldum cnm bnde Hayriye memnun oldum
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Deliloy destane oynuyorum çocuklarda bana bakıyor