Maasallah bol ekşinli hayatın var tipkj dünyaya gelmek gibi bosanmakta insanın kaderi pek elinde olan bir şey değil sanırım sen çok hayal kırıklığı yasamissin ve bu yüzden bilinçaltını bastırıyorsun konuşmasına izin vermiyorsun daha 32 yaşındasın yolun yarısında bile değilsin bu yaşadıklarını komple sıfırdan daha güzelini daha iyisini seçerek yaşayabilirsin ama baştan umudunu kaybedersen yazık olur
Bizde az önce eşimle konuştuk 4.5 yıla yakın doğu görevi yaptı eşim Sanki hiç gitmemişiz gibi geliyor dedim
Aa nu arada boşanacağım diye post açmıştın bir ara boşandınız mı
O bendede var canım.bende 32 yaşındayım.. çocukluğum çok güzel geçti aslında evin tek kızııydım babam annem çok mutluydu.. çok zengin olmasakta orta durumlarda güzel geçinen bir aileydik sonra 18 yaşıma girdim annem vefat etti ve uçurumdan aşağı yuvarlandım sanki.. sonra bir iyi bir kötü bu zamanı buldum.. ama şöyle bişey var ne iyi ne kötü ne uzak zaman ne yakın zmaan hafızamda bişey kalmıyor.. arkadaşlar la otururz bazen eskiden anlatırlar isim söylerler asla hatırlamam o kişileri yada olayı..
1,493,349 soru
24,400,031 cevap
350,060 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın