0 oy
345 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yani merak ediyorum benim gibi şuan uyuyup dinlenmesi gerekirken hazır bebeği de uyuyorken neden uyumaz insan :)

21 Cevaplar

0 oy
(4,394 puan) tarafından
Eşim gece nöbetinde olunca kolay kolay uyuyamıyorum ya kendimi işe veriyorum süt kaynattım yoğurt mayaladım bugün pazar yapmıştım dolabı düzenledim çamaşır yıkadım serdim en son aksam aldığımız kıymayı buzluğa atmadan hamburger köftesi ve normal köfte yapayım buzlukta öyle hazır olsun elimin altında dedim onu yaptım buzluğa attım sonra lavaboya girip uzanayım dedim ki eşim traş olmuştu yerde Bi iki kıl gördüm ıslak mendille silip kurulayım dedim tam silip kalkarken kafamı küt diye banyo peteğinin demirine Bi vurdum resmen çizgi filmlerdeki gibi kuşlar uçtu o an kafamda ya :))  eşime yazdım sabaha beyin sarsıntısı falan geçirirsem haberin olsun bak geç kalma diye :)) sizde beni buralarda göremezseniz artık bir rahmet bir fatiha beklerim :) ay tövbe tövbe ☺️
tarafından
Rahmetliyi hamarat bilirdik :D
(4,394 puan) tarafından
Kız şükür hayattayım ama yaramazlık yapan çocuklar gibi alnım şişmiş acıyor ya ☺️
tarafından
Şükür :D birkere vurmaya bişey olmaz ben aynı gün 4 defa vurmuştum
(4,394 puan) tarafından
Sende mi hamaratlıktan :))
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 371 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tugceee (919 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 142 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Anneeeeeeeeeeeeeeeee (232 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 600 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 166 göst.
6 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu

412,768 soru

12,427,579 cevap

45,549 kullanıcı

Kategoriler

...