0 oy
707 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1 puan) tarafından
Eşimle 7-8 aydır boşanma aşamasındayiz ama çekişmeli olduğu için bosanamadik. Bu süre zarfında biriyle tanıştık 2 yaşında oğlum var 24 yaşındayım. Kendisi bekar 33 yaşında yanlız yaşıyor ailesi başka yerdeymis birkere yüzyüze olarak görüştük cafede oturduk okadar. Eşim sürekli hakaret küfür eden bir insandı ve beni aldattı çoğu kez. İkinci kez evliliğe asla cesaret edemiyorum ama çok terbiyeli birine benziyor ve bana çok yakın davranıyor şuan duygusal boşlukta olduğum içinde çabuk kaniyorum farkındayım ama acele etmek istemiyorum. Ama çocuklu biri olarak bekar biriyle evliliğim nasıl gider bilmiyorum sizce ?

27 Cevaplar

0 oy
(2,064 puan) tarafından
yaşın daha çok genç ve boşanma gerçekleşmeden biriyle görüşmen aslında riskli hala resmi olarak evlisin görülse bunu eşin sana karşı kullanır. Bir ilişkiden yeni çıkmışken başka bir ilişkiye başlamak ne derece sağlıklı olur sence? Önce kafanı dinle, çocuğunla vakit geçir bir şeyler otursun. Zaten yeni tanıştığın adam seni istiyorsa senin hazır olmanı da sabırla bekler. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence denk degilsiniz bende bosandım 2 yasında oglum var asla bekar biriyle evlenmem hemde kafanı dinle biraz acele etme ben 2 yıl oldu bosanalı 
0 oy
(727 puan) tarafından
Peki bu kimse ile nasıl tanıştın? Sana yaklaşımı nasıl oldu. Buluşmayı o mu istedi, sen niye kabul ettin? Eşinle ne kadar süredir sorunlusun veya evli kaldınız bilmiyorum ama evvela bi boşan inan bak çok daha aklı selîm düşüneceksin. Illa bi şekilde birisiyle tanışırsın kimse yalnızlığa mahkum değil ama şu üstündeki yükü bi at bence. Sakın derim sadece 
0 oy
tarafından
Sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yemen gerekirken senin yaptığına bak.

Ve daha bosanmamissın bacım yaptığın yanlış kusura bakma...
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Çok büyük yanlışta olduğunu söylemekten başka çarem yok. Çocuğuna yazık edeceksin. Hayatını mahvetmek için elinden geleni yapiyorsun. Emin ol boşanmadan biriyle tanışmış olman emin ol duyulur. Ve o terbiyeli adam senin bosanmamis biri olduğunu bilerek konustuysa o ahlaksizin önde gidenidir. Ben onun ahlakından sonuna kadar şüphe duyarım. Aklını başına al bir daha evleneceksen hiç boşanma. 
0 oy
tarafından
Bu cesaret edememiş halin mi? 
0 oy
tarafından
çok acele bi karar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,237 göst.
0 oy
6 cevap 430 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu