0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (551 puan) tarafından

Bu bölümde hastanede yatan bir yakınıniz var mı veya yatmış olan ne yapıyorlar yani nasıl tedavi uygulanıyor arkadaşımın annesi yatti soramiyorum da sürekli üzülüyor diye :(

5 Cevaplar

0 oy
(7,638 puan) tarafından
Sakinleştirici verıyolar  arkadas yatmış tı cınnet geçirdi  
(551 puan) tarafından
Benim arkadaşın annesi de çığlık çığlığa bağırmaya baslamis depresyon demiş doktor zor hastane goturmusler ağır depresyonda demiş ama iyileşiyolar değil mi ya hep böyle kalmıyorlar
(7,638 puan) tarafından
Arkadaş da kötü olmustu aıle sorunları 3 tane küçük çocuk en büyük 4 yaşındaydı es ilgisiz    kız sabah tı çatıya çıkıp beni Allah yolladı doğru yola gelin diye bağırdı çocuklar bacak larına sarılmış ağlıyor sok olduk barıyoz yapma in aşağı diye bizi hiç duymadı  ambulans çağırdık  kendini çatıya kitledi  kapıyı kırdı polisler sakinleştirici yapip götürdüler aylar sonra geldi çok sakın uyuşuk gibiydi öyle çok üzülmüş tük
-Reklam-
0 oy
(5,170 puan) tarafından
Benım ablam yatıyor iğne baslıcak lar onun dılında bişi yok önceden ekt yapıyorlardı herseyu unutuyordu falan
0 oy
tarafından
Benim görümcem çalışıyor. Atak anında sakinleştirici iğne yapıyorlar. Bir de ilaç tedavisi uyguluyorlar. Gözetim altında olması iyi birşey ileri derece de olduğu zaman. 
(551 puan) tarafından
Yani iyileşiyolar ama değil mi çok üzüldüm :(
tarafından
Evet canım tedaviyi düzenli yaptıkların da ve hasta gerçekten verilen ilaçları kullandığında iyileşiyorlar.
0 oy
(3,183 puan) tarafından
Ben yattım ilaç tedavisi var ama biraz sıkıntılı bir servis :/ çok yasak var orada hapishane gibi gelmişti bana 
(349 puan) tarafından
sende mi yattin cok kotuydu ben cok korkmustum
(551 puan) tarafından
Nasıl yani arkadaşım dediği annesi tek kalıyormuş uyutmuslar gorus saati varmış,kalkıp kahvaltısını yapıyormus dışardan yemek görüyormus arada arkadaşım çok çok yakın 18 yıllık arkadaşım birşey soramiyorum üzülmesin diye sadece nasılsın iyi miisn diye konuşuyorm ama annesini de çok merak ediyorum kendi annem gibi yedim içtim ellerinden ne bileyim çok etkilwdi beni çok üzüldüm iyileşiyor insan orada değil mi sonuçta saati saatine ilaçlarıni alacak bakımı iyi olmaz mı kendi için
(3,183 puan) tarafından
Her ruh sağlığı servisi bir olmayablir. Ben 3 4 ay yattım. Benim kaldığım bölümde eksi 1inci katta idi ufacık camı vardı gece gündüz karanlıktı neredeyse. Kahvaltıyı öğle yemeği ve akşam yemeği hepsi yemek hanede sayılı olarak yeniliyordu. Telefon vs çoğu şey yasaktı. Ulaşmak isteyen ankisörlü telefon vardı servisin oradan ulaşıyordu. Televizyon izleme saati de kısıtlı idi. Devamlı ilaç alıyordum. Gündüz uyuması yasaktı görevliler görünce kaldırıyordu ki ilaçlar alıp uykumuz gelmesine rağmen uyutmuyorlardı. Akşam uyuyuş saati tüm ışıkların kapanması 10da idi. O saatten sonra ses konuşma TV vs yasaktı. Sabahta 6 buçukta kalkıyorduk. İlaç için sıraya giriyorduk ilacı hemşireler veriyordu içiyormuyuz içmiyormuyuz diye kontrol ediyorlardı ağzımızı elimizi suyumuzu. Benim kaldığım yer sorunlu idi ben orada hiç iyileşmedim kendim ve ailemin imzası ile çıkmıştım. Çok bunaltııcı bir yerdi dışarı çıkmak felanda yasaktı. Rabb'im herkesin yardımcısı olsun
0 oy
(349 puan) tarafından
ben yattim birgun dayandim ama

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 109 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Pembikmor (1,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 106 göst.
0 oy