0 oy
282 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından

Kızlar bu yerleşme kanaması denilen şey tam olarak nasıl oluyor ve ne zaman oluyor şu an çok korkuyorum hamile olabilirim diye hiç belirtim yok adetime 9 gün var ama normalde de çok düzenli adet gören biri değilim ay inşallah hamilelik değildir daha bebeğim küçük yaa :(

17 Cevaplar

0 oy
(4,910 puan) tarafından
Benm hıc belirttim olmazdı cnm bulantı fln 
(63 puan) tarafından
Benm ilkinde aşırı iştahım açılmıştı ve basım çok ağrıyordu sürekli öyle anlamıştım tabi her bebek bir olmaz da bı umut diyorum belki değilimdir diye :(
(4,910 puan) tarafından
Belki de cnm degilsndir :)
(63 puan) tarafından
İnşallah canım saolasn
-Reklam-
0 oy
(13,834 puan) tarafından
ilk bebeğimde hiç belirtı yoktu 9+4 oğrendım doğuma kadarda olmadı
(63 puan) tarafından
12 aylık henüz
(13,834 puan) tarafından
aa eşitler kizim 12 aylık 8+2 hamileyim
biz istıyorduk baştan tabii
adet geçmesini bekleyin test yaparsınız olmadı kan verirsiniz hakkınızda hayırlısı olsun
(63 puan) tarafından
Allah bağışlasın sizin evlatlarınızı cnm bız istemiyorduk olursa kazara olcak hayrlı zamanda Rabbim nasip etsin inşallah. Tamam öyle yaparım gecikme olursa şayet çok teşekkür ederim
(13,834 puan) tarafından
rica ederım gönlünüze göre olsun
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Hiç yerleşme kanammma olmadı 3 gün gecikse hamileyim 
(63 puan) tarafından
Adet gecikirse mi gideyim
(4,658 puan) tarafından
Evet canım bazen 1 hafta gecikse bile çıkmıyor geç döllenmeden dolayı
(63 puan) tarafından
Tamam çok saolasn cnm Rabbim dileyen isteyen kişilere nasip etsin inşallah ben değilimdir dua edin bana :(
(4,658 puan) tarafından
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsin senin içinde hakkında hayırlısı olur inşallah
(63 puan) tarafından
Amin inşallah cnm inşallah
0 oy
(294 puan) tarafından
Ne gibi belirtiler var 
(63 puan) tarafından
Sadece çok açık renk biraz akıntı geldi ama şüphem var diye korkuyorum şüphem olmasa hiç umursamam da adetime de 9 gün var
0 oy
(6,924 puan) tarafından
Benim ilk 1 ay koku hassasiyetim oldu ama aklımın ucundan dahi geçmezdi hamilelik onun haricinde birşeyim olmadı 
(63 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben tüp bebekle hamile kaldım ama tutmadı sandım o kadar çok adet belirtileri vardı ki aynı adet olacak gibiydim şimdi kızım 2 yaşında :) 
(63 puan) tarafından
Evet hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı ben hiçbir belirti göstermiyorum sadece çok açık bir kanama dışında
0 oy
tarafından
Hamile olsan da hemen ilk zmanlar belirti vermez genelde 6-7 haftadan sonra basliyo benim belirtiler hep ilk zamanlar anlayacagim bi belirti olmuyo sadece adet gecikmesi oluyo oyle anliyorum 
(63 puan) tarafından
Anlıyorum teşekkür ederim
0 oy
(212 puan) tarafından
Canım benim ne bulantım ne tiksinmem nede yerleşme kanaması oldu adetim geçikince anlarsın  kan verdim planlı bir hamilelikte hatta adetten bir gün önce verdim kanı pozitifi gördüm
(63 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim inşallah ben negatifi görürüm şimdilik :)
(212 puan) tarafından
Hayırlısı olsun herşey gönlünüzce olsun
(63 puan) tarafından
Allah razı olsun kardeşim
0 oy
(91 puan) tarafından
Yerleşme kanaması lekelenme şeklinde görülür canım en fazla 3 gün sürmesi gerekiyor öyle biliyorum benimde belirttim yoktu hasta olduğum gün yerleşme kanaması geldi devamı gelmeyince anladım bende 
(63 puan) tarafından
Testte çıkar mı ki acaba diyelim yarın kesildi ama adete 8 gün kala çıkar mı
(91 puan) tarafından
Benim kanamam kesildi yaptım çıktı varsa çıkmalı zaten yerleşme kanaması gelmiş çünki beta yükselmiş olmalı
(63 puan) tarafından
Tamam ben yine de test yaparım emin olamasam da belki bı nebze rahat ederim çok teşekkür ederim
(91 puan) tarafından
Hayırlısı olsun inşallah
(63 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun
0 oy
(123 puan) tarafından
36.haftadayım ilk günden beri tek bir belirti yaşamadım karnım büyümese hamile oldugumu ben bile anlamazdım :) 
(63 puan) tarafından
Öncelikle maşallah bu iyi birşey ama inşallah bende yoktur amin :) Ya asla isyan değil Rabbim isteyen kardeşlerime hayrilsiyla nasip etsin bana da hazr olduğumda insallah
0 oy
(604 puan) tarafından
Adet düzensizliğim vardı hastaneye gittiğimde bebek 9 haftalık olmuştu hiç belirti yoktu bende 
(63 puan) tarafından
Kafam iyice uyuştu yorumları okudukça :/  Allah bağışlasın evladınızı
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Benim ikisinde de hiç bi belirtim olmadı ne bulantı ne yerleşme kanaması ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı hiç bise olmadı 
(63 puan) tarafından
Anlıyorum her bünye farklı oluyor tabi bende belirti olmuştu ilkinde bu kez hiçbir şey yok
0 oy
(18,099 puan) tarafından
Yerleşme kanaması yaşadım ben adetime 1 hafta varken olmuştu ama çok azdı leke bir defa oldu birde ikinci gebelikte olmuyor diye biliyorum 
(63 puan) tarafından
Kesin olmuyor mu acaba yoksa kişiden kişiye değişir mi? Bu mevzular o kdr çok değişik ki herkeste farklı belirtiler oluyor emin olmak imkansız bu yüzden çok tedirginim
(18,099 puan) tarafından
Bence olmaz çünkü rahim alışmış hamileliğe ilkte olur
(63 puan) tarafından
İnşallah canm dediğin gibidir
0 oy
tarafından
Yerleşme kanaması adet tarihinde lekelenme oluyor hamileyken.

Ben mesela hamileyken yerleşme kanaması yasiyormusum ama adet oluyorum sanıyordum ped fln takmıştım. 3_4 gün öyle geçti. Tesaduff ogrendim
(63 puan) tarafından
İnt bakınca adetten bir hafta filan önce oluyor diyor bu da kişiden kişiye değişiyordur kesin
tarafından
Yok kuzum ben tam adet zamanında oldum
(63 puan) tarafından
Adete 2-5 gün kala olur yaziyor benm daha çok var inşallah yanls alarmdir canm çok saol cvbin için
tarafından
Rica ederim cnm
0 oy
(684 puan) tarafından
Adet gecikmesini saymazsak oğlumda hiç bir belirtim yoktu :D
(63 puan) tarafından
Adet gecikmesini bekleyene kadr bayilcam ben
(684 puan) tarafından
Adetine 2 gün kala erken gebelik yap
(63 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ben adetim 8 gün gecikince öğrendim oda hastalandım ilaç kullanmam gerekiyordu her ihtimale karşı kan vermiştim öyle öğrenmiştim yoksa hiç bir belirtim yoktu ondan 1 hafta sonra düşük riskim oluştu 2 hafta sonra da bulantım başladı yani 2 buçuk aylıkken falan başladı bulantı 
(63 puan) tarafından
Belirtiler çok geç başlıyor evet ben bu yerleşme kanaması olayından çok korktum
0 oy
(1,025 puan) tarafından

Yerleşme kanaması adet tarihinden önce veya adet tarihinde geliyor lekelenme gibi 1 Pet doldurmıycak kadar ben yaşamadım gebeliğimde de adetime yakın kasık ağrılarım vardı adet olcam sandım birde bel ağrım onuda üşüttüm sandım :D

Ama en önemlisi hissiyat hissetmiştim ben bebeğimi :) yani içime doğmuştu diyebilirim testler negatif çıkıyordu ama ümidim hep vardı :) Şükür Yaradana nasip oldu :) 

(63 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın ben hiç hissetmiyorum o zaman yoktur insallah :)) ya böyle söylüyorum yorumu okuyan kardeşlerim kusura bakmayın lütfen.ben hazır değilim ve bence öncelikle annenin bu sürece hazır olması gerekiyor diğer türlü çocuklar ziyan oluyor ve anne de bu yüzden böyle sürekli istemiyorumlu konuşuyorum. Rabbim dileyen kardeşlerime hayirlisyla nasip etsin

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 93 göst.
0 oy
1 cevap 36 göst.
12 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elinaa (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 58 göst.
16 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrin sena (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 122 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu

410,522 soru

12,348,658 cevap

40,323 kullanıcı

Kategoriler

...