0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından
5aylik bebeğim var 1 haftadır yoğurt günde 5 kaşık çorba ve muz irmik püresine başladım arada meyve süzgecine meyve fln da koyuyorum. 3 gündür düzensiz yapıyor büyük abdestini. Ve yaptığı da kuru bir şekilde. İlk evladım hâliyle çok endişe yapıyorum herşey de . Bugün ek gıda hiç birşey vermedim ona rağmen bugün hiç çıkmadı tuvalete. Acaba erken mi başladim diyorum kendimi yiyorum acaba bağırsaklarına zarar mı verdim diye:(( şimdi başlamanın nedeni de sütüm çok yetmiyor du

6 Cevaplar

0 oy
(2 puan) tarafından
Ne önerirsiniz. Çok huzursuzum :((
-Reklam-
0 oy
tarafından
Anason al kaynat suyunu içir sindirim sistemine uykusuna iyi gelir 3-4 çay kaşığı içse yeterli olur günlük 
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Sütün yetmiyorsa mama takviyesi yaparsın. Sen çocuga hiç tadım yaptırmadan, alerjisi var mı yok mu denemeden kafana göre mi verdin bunları..?

Korksan iyi olur 5 aylık bebeğe 3 gün kuralı ile en fazla yedirecegin zaten 1 çorba kaşığı anca olur. Doktor başlatirsa ek gıdayı kendi ne yapmam gerekeceğini de söyleyecektir. 

Anne sütü alan bebeklerde 1o güne kadar kaka yapmaması normal kabul ediliyor ama sen doktora danış.. kafana göre yapma çocugun ileri de bağırsak problemleri çeker Allah korusun..
0 oy
(15,174 puan) tarafından
5.5 ken başladık tadımlara çok çektı kızım kabizliktan 

4günü geçmesın ya göturun lağman için yada evde yapın eczaneden alıp dikkat edin makatta çatlak olursa zor 

yaşına gırecek bı aydır kendı her gün gün aşırı yapıyor önce lağman yapardım zeytinyağı verirdim sabah aç karına oylede yapıyor aynı gün
0 oy
(7,447 puan) tarafından
E evet 180 gün beklemeliydin ayrıca sebzeler ile başlayıp buharda haşlayıp zeytinyağı koymalıydın.

Şimdi biraz zeytinyağı verebilirsin ama ek gıda için bekle bence.
0 oy
tarafından
Muz bebeklerde kabızlık yapıyor

Mama veriyorsan içine zeytin yağı kat yogurtada kat muzda verme

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,214 soru

24,368,888 cevap

347,834 kullanıcı

...