0 oy
232 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (163 puan) tarafından
soyle kizlar babamin evindeym maraşta depremde kizimla burdaydik gece olan depremde yattigimiz odadaydi saat ikimiz de kalktik saati izledik tingir tingir duvara carpiyordu onun duvara carpasiyla uyandik ikimiz de simdi o odada yatmiyorz ama o saati salona astik korkuyor saatten 

hamileydim yeni dogum yaptim 2 hafta oldu kizi kiskandigi icin mi korkuyor bununla bir alakasi var mi bilmiyorm 

ya da baska bir sey mi yasadi baska bir sey mi gordu bilemiyorm 

saati duvardan korkuyor die yatagin uzerine acelece koymuştum orada gormuş bas bas bagirdi uzerini orttum korkma kizim dedim bi mutlu oldu 

su da var baskasinin evine gidince de saatten korkuyor neden oluyor nie oluyor tavsiye verecek olan var mi ya da basina boyle bir sey gelen 

bu arada kizim 2 yasinda 

4 Cevaplar

0 oy
(1,881 puan) tarafından
Saati kaldirmissiniz doğru olan bu zaten de bence bir psikoloğa danışmanlısınız ilerde ciddi sorun olabilir kıskançlık da ciddi bir sorun bence okadr güçlü ki bütün bir hayatını etkiliyor malesef benim oğlum da kardeşini cok kıskanıyor bende psikoloğa goturcem ins bakalım 
(163 puan) tarafından
bu zamana kadar yoktu ben bi kac defa saatten korktugumu soyledim anneme acaba benden duydu da benim dikkatimi cekmeye mi calisiyor
-Reklam-
0 oy
(985 puan) tarafından
Deprem travma yaratmış bence ni psikoloğa götürün çocuğu kıskansa hırçın olur saldırgan davranır falan en fazla saatten korkmasiyla alakalı olduğunu düşünmüyorum 
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Kardeş kıskançlığı ve 2 yaş zaten zor kuzum üstüne deprem yaşayıp saati aklında kodlamış olabilir psikoloğa götürsen iyi olur 
0 oy
tarafından
Akreple yelkovanim sebebsiz hareketi korkutuyor☺️ benim kızımda 1 yaşındayken oyleydi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 80 göst.
22 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Glsum0 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 194 göst.
4 Şubat 2024 Aile kategorisinde Bir anne (466 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 348 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Nisa sena (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 516 göst.