Kızlar resmi görünce aklıma geldi bazı insanlar sevgiyi çiçeğe böceğe göre değerlendiriyor size göre eş sevgisi neye göre değerlendirilmeli çiçek hediye almayınca sevmiyor mu oluyor
bu kesinlikle eşim geçen bana Ülker'in pasta tadında cikolatasindan almış diyo bunu görünce aklıma sen geldin dedim benimle çikolatayı bir tutman çok hoş sjskjs
Benimki beni sevmiyor galiba çiçekte almaz sevdiğim şeyleri nerde pahalı varsa ona gdiiyon diye söylenir en ucuzunu alır
Ilk once benim ne sevdigimi sorar nereye gitmek istedigimi seninle mutlu Eder diye sorar ozel gunlerde cicek alir Evet almasada olur gecen gun butun peynir cesitlerini almis hangisni secicegini bilemedim hepsinden aldim dedi ))
Bence sevgi maddiyatla olan bir sey degil bir içten bakışı, elini sevgi ile tutuşu, sevgi ile yanağına öpücük konduruşu, saçlarını sevgi ile okşayışı, samimiyeti ile seni Allah için seviyorum sen Allahin bana emanetiyim deyişi en büyük sevgi, mesela benim eşim çiçek kopartıp gelse bile kızarım, derim ki beni sevdiğini göstermek için Allahı zikreden, çiçeği mahrum ettin, etme. Mesela içim buna acır, eşimde der bütün kadınlar böyle olsa erkekler yaşadı ) sonuçta gül olmuş kac lira tl )
Eşim de doğum günüm de dedim keşke bir dal çiçek alsaydın iPhone aldım hayatım sen çiçek diyorsun demişti
1,488,340 soru
24,328,876 cevap
345,590 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın