0 oy
220 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (1,067 puan) tarafından
Bonfileyi en çok fırında patatesli yaparım ya da tavuk sote ama artık değişik bı tarif istiyorum ana yemek olarak ne yapabilirim kızlar 

16 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Çökertme kebabı.Duduklude patates soğan sarımsak iri doğra yesil veya kırmızı biber ne varsa baharat tavuk at azıcık salça suyunu koy tavuk tas kebabi.
-Reklam-
0 oy
(13,869 puan) tarafından
patates çanağında sote de güzel olur 

tavuktantuni olabilir lavaşla
0 oy
(1,271 puan) tarafından
Tavuk şiş aralara domates biberle 

Tavuk doner yapiyorum ben hazir  lavas aliyorum  cok guzel oliyo
(1,067 puan) tarafından
Tavuk şiş fikri güzel ama fırınımda kuru kalıyor sos yapsam da nasıl kuru olmazki
(4,383 puan) tarafından
Tavuk şiş tavuk bonfile ile çok kuru kalır canım ben tavuk şişi tavuk ızgara tava yazanla yapıyorum yağlı but kısmı olıyor onla yağlı sulu gayet güzel olıyor tavsiye ederim
0 oy
(289 puan) tarafından
2 paket varsa yogurt  salça, baharatları,sarımsak ve soğan rendele sosla.(tavukları incelt soslamadan)strece uzun şekilde sar buzluğa at  en az 3 saat dursun kes ince ince  doğra azıcık yağda pişir oldu tavuk döner.Baska bir tarif göğüsleri çok iri doğra  1 parça göğsü ikiye üçe böl zeytinyağı pulbiber kekik tozbiber karabiber kimyon sosla beklet 1 saat azıcık yağda iyicene pisine kadar yapışmaz tavada pişir.
0 oy
(289 puan) tarafından
Tavuklu  güveç. 
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Mantarla karışık sote

Köri soslu tavuk 

Sulu sote ( soğan biber tavuğu salçayı kavurup su ekliyorum sulu yemek tarzında)
0 oy
(219 puan) tarafından
Nefis yemek tarifleri ne bak canım tavuk çökertme kebabı çok güzel oluyor
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Tavuk kup kip dogra kavururu gibi yap pissin sonra sinda sogan biber kapyabiberin varsa onlardanda koyabilirsin sonra mantar varsa mntar koy  sotele azicik snra azicik salcali su koy firin tepsisine guzelce duzelt ustune kasar rendele ben cok bayiliyorm.bu yemege elinde varsa imkanim bu sekilde yapabilirsn lezzetli oluyor
0 oy
(1,588 puan) tarafından
Bu ara KFC usulu çıtır tavuk yapıyorum ben tavsiye ederim 
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Onu güzel soteleyip krepe sarıp fırınlıyorlar biraz el oyalar krep falan ama mükemmel oluyor üzerine de besamel kaşar falan olursa üfff.
0 oy
(1,898 puan) tarafından
Dürüm yapabilirsin çok lezzetli oluyor 
0 oy
(1,585 puan) tarafından
Evde doner  veya tantuni yapabilirsin.   Besamel soslu tavuk patates yapanilirsin. Yada ben kucuk comlek kaplara yaptigim soteyi paylastiriyorum uzerine biraz kasar koyup firinliyoru..

Tavuk sis yapabilirsini firinda 
0 oy
tarafından
İnce ince kes sonra bir kaba yumurta bir kaba un bı kaba galete unu al yumurtaya tüz ve baharat köy isteğe göre sonra önce una sonra yumurtaya sonra galeta ununa bulayıp kızgın yağda kizart yaninada bir salata bir pilav Allah bereket versin
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Çökertme kebabı sultan kebabı buğu kebabı tavuk şiş vs. vs. 
0 oy
(212 puan) tarafından
Hünkar beğendi gibi yapıyorum et yerine tavuk körili tavuk soyalı tavuk farklı soslarda yapmaya çalışıyorum haşlayıp pilav üstü yapıyorum bazen de nohutlu Mısırlı pilavla

Tavuk şiş tantuni bu şekilde değerlendiriyorum ben canım
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Çıtır tavuk 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 83 göst.
8 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,347 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 165 göst.
31 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,244 puan) tarafından soruldu
0 oy