0 oy
886 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (51 puan) tarafından
Kızlar diyelim gurbettesiniz eşiniz görümcenize veya kayınvalidenize pasta ya da yemek videosu atıp geldiğimde bana sundan yapın derse bozulur musunuz? Yani esi olarak siz dururken uzaktaki anne ya da kız kardesinden sizin yapabileceğiniz bi seyi istemesine.

36 Cevaplar

+3 oy
(7,638 puan) tarafından
Bakın kızlar  şunu bi anlayın evlilik  sahıplenme değil  sen eşi olduğun kadar diğeri anne  onu doğurup dünyaya getıren  insan  tabiki ıstıcek yıcek uyucak  yapmayın böle alıngan lık  
-Reklam-
+1 oy
(3,887 puan) tarafından
Bozulmam boğulurum:) hazır yemek hazır pasta bulmuşum boğulana kadar gider yerim eşimle birlikte
(7,106 puan) tarafından
Bdhdhdhdh bu ben vallah
(3,887 puan) tarafından
Kafa dengim bayan :) sana sofra kurmak isterdim
(7,106 puan) tarafından
Gerçek ki yaaaaa düşünmen yeter ❤️❤️❤️❤️ kalbimde soba kurdun birden
(3,887 puan) tarafından
Tişikkir cinim :) öppüyorumm kalbinden
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Yani bozulurdum büyük ihtimalle ☺️
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Ya mesela Senin bilmediğin bir şeyse onların bilip yapabileceği bir şeyse Bu konuda bir şey söylemezdim Hani derdim ki neyse

Ama daha önce hiç bana söylemeyip kalkıp da onlara söylerse ben de alınmam ama şunu da söylerim sen önce bir bana söyleseydin ben yapsaydım Beğenmediysen eğer onlara bir daha yaptırırdın derdim
0 oy
(13,793 puan) tarafından
yoo niye bozulayım 

bazen sabah kalkıp gidıyo orda kahvaltı yapıyor bazen dükkandan uğruyor sevdiği yemek yaptıysa annem
0 oy
(2,592 puan) tarafından
Hiç alınmam hatta annen güzel yapar ablan güzel yapar yapsalarda yesek diyorum ben eşim de onlardan istiyor hem o yiyor hem ben hemde yorulmuyorum. Bu arada bizde gurbetteyiz eşime istettiririm gidince hazır yeriz 
0 oy
(51,620 puan) tarafından
esleri anlamak zor benimki evde yemedigini koye gidince istahla yiyo geçen gun ters ters baktim kozlenmis biber evde yemiyo koyde.yedigini gormicem demistim suyuna baniyorum diyo.bide ☺️☺️☺️ anne yemeklerini ozluyorlar sanirim
(7,106 puan) tarafından
İkbal köy de yediriyor ya bide kalabalık da insanın iştahı açılıyor
(51,620 puan) tarafından
heralde ☺️☺️☺️
0 oy
(18,200 puan) tarafından
Hayır. Gitsin sevdiği şeyleri anasına yaptırsın anası gibi onu pohpohlayamam ben zaten 
0 oy
(7,791 puan) tarafından

Aman istesin canıma minnet ne bozulcam:D

0 oy
(8,021 puan) tarafından
Bozulmam tabii ki ya o kadar da değil hayatında tek sen yoksun belki onların elinden yemek istiyor kiskanmaya gerek yok
0 oy
(983 puan) tarafından

Yöreniz farklıysa sıkıntın yapma bee. Mesela biz aynı köyün çocuğuyuz bazı şeyleri annesinden istiyor. Bana soruyor yapabilir misin diye canıma minnet anan yapsın diyom onla mı uğraşcam :D

0 oy
(999 puan) tarafından
Benimle evlenene kadar sonuçta onların yaptığını yemiş.. el lezzeti vardır özlemiştir neden bozulayim.. bazen çokmu abartiyorsunuz.. sonuçta onların çocuğu yani .. bizimde evladımiz var ne yani evlenince benden yemek istemeyecek mi.. 
0 oy
(134,165 puan) tarafından
yapabilcem bisise zaten o istemeden yaparim haa yapamiycam bisidir ister alinmam ama elimden gelen bisise tribe girerim
tarafından
Tribin olurum düşünür düşünür sıkıntıya girersin sjsjsj hangi burçsun sevda
ikizler ☺️☺️
tarafından
İkizler tripci değiller sen niye tripcisin haha durmadan hep herifine trip atiyon
aay yukselenim baska ondan heralde
0 oy
tarafından
Neden bozulayım ki diyebilir 
0 oy
tarafından

Ben bozulmam hazır yapılmış yemeği gidip yerim :) 

0 oy
(490 puan) tarafından
Gorumcem ve kaynanamın karakterine bağlı bazı insanlar tanıyorum ki gelini yumurta bile kiramıyor oğlu aç geziyor gibi tavır alıyorlar o durumlarda bende desin istemem açıkçası bir kere bir aradayken poğaça yapılacakti kaynanam görünceme yaptırmıştı o senden güzel yapar diye üstelik daha 6 aylık evliydik daha hiç pogacami yememisti
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Yoo sürekli ister gelelimde şundan yap bundan yap onlarda yaparlar
0 oy
(1,818 puan) tarafından
Ben annemden istiyorum o da ister annesinden :)  anne yemeği diye bişey var kocaları bi salın be 
0 oy
(2,656 puan) tarafından
Gayet doğal adam anne yemeği özlüyo niye alınayım ki ben kadın olarak anne yemeği özlüyorum eşimde özleyebilir
0 oy
tarafından
Neden alınayım buna. Başka işim gücüm yok gibi bunu mu dert edicem. Bazen ben diyorum eşim istediğinde annem daha güzel yapıyor diye kayınvalideme yaptırıyorum. 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 636 göst.
12 Mart 2020 Diğer kategorisinde İnstructor (738 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 799 göst.
29 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Annelik (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 590 göst.
25 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gul25 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.