0 oy
124 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (26 puan) tarafından
Merhabalar benim hep mayıs ayında alerjim oluyor durmadan hapşırıyorum doktorumda alerji ilacı yazmışdı. Bu gün yine alerjim başladı durmadan hapşırıyordum çaresiz ilacımı içdim hamileyim o yüzden tedirginim bir sorun olmaz dimi 

7 Cevaplar

0 oy
(9,179 puan) tarafından
Doktora sormadah neden ictin
(26 puan) tarafından
Hapşırmam durmuyordu nefes bile alamıyordum
Doktorumu şimdi arayıp sordum sorun olmaz dedi
-Reklam-
0 oy
(9,625 puan) tarafından
Keske önce doktoruna sorsaydın 
(26 puan) tarafından
Hapşırmam durmuyordu nefes alamıyordu doktorumu şimdi arayıp sordum sorun olmaz dedi
(9,625 puan) tarafından
Ha iyi bari sıkıntı çıkmasın da,bazı alerji ilaçları hamileyken zararlı olabiliyomuş ama seninkini zararı yoksa kullan tabi sürekli hapşırmakta zor olur geçmiş olsun,bise sorabilirmiyim annemde yaz kış sürekli hapşırır özellikle sabahları uyandiginda kesintisiz sürekli hapşırıyo muhtemelen onunda alerjisi var ama son 2 3 senedir böyle acaba hangi doktora gitmesi gerekiyo müsait olunca bilgi verirsen çok sevinirim çünkü annem biraz takık bi insan olduğu için hapsirdigi zaman kendini sürekli hasta zannediyo
(26 puan) tarafından
Günaydın canım nasılsın. Ben 1sene önce İstanbul alerji merkezine gittim doktorun ilçaları bana iyi geldi
0 oy
tarafından
Benimde alerjim var fakat doktorum hamile iken alerji ilacı içmenin doğru olmadığını söyledi 
(26 puan) tarafından
Hapşırmam durmadığı için içdim
0 oy
(51,028 puan) tarafından
bana hamilelik basinda vermedi doktor yarim icebilirsin demisti ilerleyince ayim oda hergun değil 
0 oy
(5,332 puan) tarafından
Eşimdede var ben melisa ile papatya yı kaynatıyorum bi kapa alıp kvasını ve ettfını havlu ile kapatıp  buharını çektiriyorum ozmaan eşim biraz rahat ediyor ilaç kullanmıyor sende dene istersen 
(26 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(16,988 puan) tarafından
Benim de oluyor her mevsim geçişlerinde boğazım kaşınır hapsiririm sabah uyanınca burnum akar falan hamile değil iken hitrizin içerdim hemen keserdi ama şimdi hamileyim diye içmiyorum 
0 oy
(174 puan) tarafından
Canım ben de alerji kronik ilk hamileligim boş gebelikti o zaman sordum her gün içmem gerekiyordu ilacımı doktor ismini sordu icsen olur ama içmeden durabiliyorsan içme dedi yani ne tam zararlı ne tam zararsız dedi ben mecburum alerjik astimim var şimdi tekrar hamileyim daha sormadım suanki doktoruma bakalım olmazsa degistiricem benimki biraz ağır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 62 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
0 oy
2 cevap 88 göst.
20 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Serennn (1,456 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
21 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubra_87 (744 puan) tarafından soruldu

406,149 soru

12,176,777 cevap

36,659 kullanıcı

...