5 buçuk aylık oğlum var carsmba akşamı iki kere çeşme gibi kustu üstü başı hep ıslandı dayanamadik acile gittik ***** gibi doktor boğaz enfeksiyonu dedi ama boğaz enfeksiyonu kusma yapmıyo ateş öksürük yapar diye biliyorum. İbu.fort ve calpol şurupları verdi dünden beri de aşırı ishal sbahtan akşama kadr 10 kere yaptı nerdyse dolu dolu değil az az yaptı ama akşama kadr 10 tane bez değiştirdim ishal diye karnı ağrıyo ayaklarını karnına çekiyo ikiniyo gözümün önünde eriyo gidiyo. Bide hamileyim carsmba sabahına kadr emzirmistim böyle olunca biraktirdim emzirmeyi de acaba sütten de hastalandı diye düşündüm. Yada ortalıkta salgın varmış ona mı yakalandı diye düşünüyorum kafamda deli sorular artık ilaç bile içmek istemiyo yavrum o kadr tiksindi ilaçlardan çok az muz vereyim dedim onu da yemiyo iştahı zaten kesildi ne yese içse çıkarıyo bugünde devam edrse götürcem doktora ama ilaç içmiyo artık evde neler yapabilirim ishal için bı çare söyleyin kızlar bide ishal diye susuz kalmasından korkuyorum
410,757 soru
12,359,848 cevap
41,389 kullanıcı