0 oy
64 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (789 puan) tarafından
Artık kafayı yemek üzereyim canımdan bıktım yemiyor içmiyor aç susuz yaşıyor her gören çok zayıflamış diyor sanki ben bakmıyormusum gibi şunu yaptın mı diye tarif veriyorlar birde bilmiyorlar ki yesin diye onların bilmediği tarifleri bile yapıyorum ama yok iki tane yiyor ağlıyor zorlamadim bu zamana kadar iyice Beter olmasın diye ama yok yemiyor iki kaşık ondan sonra tüküruyor herkesin çocuğuna bakıyorum yiyorlar içiyorlar ne güzel kilosu falan iyi benim ki bu ara ishal de oldu iyice beter oldu doktora da götürdüm yapacağımız birşey yok dedi kan ilaci verdi gönderdi offffffffff bana akıl verin kızlar çok üzgünüm o yemeyince bütün modum düşüyor 16 aylık 

4 Cevaplar

0 oy
(2,735 puan) tarafından
Kuzum ne dert ediyorsun yemiyorsa hiç bir gram verme bişey. Benim oğlumda öyle yapti. Yemiyorsa hemen önünden alırım. Akşama kadar arada da hiçbir şey vermem. Akşam mecbur acikip yiyecek çünkü. Ee senin gibi peşinde pir dönen annesi var istediği zaman istediğine ulaşacağını öğrendi. Bu çocuk senin efendin değil. Bulduğu zaman yemeyi ogrenecek. Sakın yemiyorsa hiç kızma al önünden sonra açlıktan kivransa da diğer öğün saatini beklesin. Bak bakalım bir daha yememexlik yapıyor mu? Böyle simarikliga ben hiç gelemem. Ve bir yemeyi beğenmeyip bırakırsa o yemeyi yiyene kadar yine aç kalıyor. Çünkü Afrika'da ki insanlar kuru ekmeye muhtacken bunlarin bu simarikliklarina asla tahammülüm yok. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Var ben benim kızımda öyle 11 aylık. Ama ben de öyleyim bana çekmiş. Ana kız çiroz gibi takiliyoz. 
0 oy
tarafından
Var ben benim kızımda öyle 11 aylık. Ama ben de öyleyim bana çekmiş. Ana kız çiroz gibi takiliyoz.  
0 oy
tarafından
Benim kızım 3 yaş olacak son iki haftadır süt vermeyi bıraktım öncesinde de propolis kullanıyordum ama ara vermek zorunda kaldım onuda temin edip geri başladım masallah biraz düzeldi iştahı günde iki kere süt içip onunla yasiyordu resmen 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 75 göst.
21 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 101 göst.
0 oy
3 cevap 40 göst.
12 Ağustos 2024 Moda kategorisinde Neyla (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 224 göst.
7 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zeynepagd (434 puan) tarafından soruldu

408,609 soru

12,278,051 cevap

37,803 kullanıcı

Kategoriler

...