0 oy
767 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (104 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
.......

57 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Hiç sevmiyorum nefret dahi bir duygudur o bile yok 
(486 puan) tarafından
+++ bendeee
tarafından
Sevindim yalnız olmadığıma
-Reklam-
+3 oy
(134,547 puan) tarafından

sjsjsj kocam haric hepsinin ************* **** :D

+2 oy
(6,713 puan) tarafından

Sevmiyorum ama seviyormuş gibi yapıyorum :D

(104 puan) tarafından
Bende  mecbur aynı evdeyiz
(6,713 puan) tarafından
Yok biz aynı evde değiliz ama yinede sevmiyorum çok bencil bir adam eşimin hatırına he diyip geçiyorum
+1 oy
(8,586 puan) tarafından
Seviyorm babamdan farkı yoktur saolsun 
0 oy
(13,744 puan) tarafından
Ben yeni taşındım yanlarına kapımız her şeyimiz ayrı tabi ama şuan kaynanam rahatsiz eşimle hastanede kalıyorlar bi sorun yaşamıyorum belli saatlerde çay ister sabah kahvesi akşam yemek o kadar boş  durmaz zaten koydeyiz hep iş peşinde 
0 oy
(8,346 puan) tarafından
Cok otoritel bi adam konusmasan konusmaz kimseyle labali deildir bizi evladi gibi gorur torunlarini cok sever her dedigimizi yapar severim bi okadarda cekinirim otoritelliginden dolayi
0 oy
(8 puan) tarafından
Bende ilk başlarda severdim sonradan herkese eşit davranmak yerine 4 geliniz biz bir tanemizi daha ayrı tuttuğunu farkettim. Ben annemlere gitmek isterdim götürmezdi. Diğer gelini isterdi o an giderdi. Bende kiraya çıktım ayırdım evimi uzaktayım da onlardan. Artık sevmiyorum yani sadece seviyor olarak görünüyorum
0 oy
(7,638 puan) tarafından
Valla ben bakıyorum  baba sonuçta sevilmez mi seviyorum yeri geldiğinde kızıyorum  üzülüyorum  sağ olsun inşaallah başımızda kalsın 
0 oy
(522 puan) tarafından
13 yıllık evliyim kayinbabam bnden bir su bile istememistr cayi biter kalkip kndi doldurur daha bize yardim bile eder ev işlerinde ama kaynanam cok fena 
0 oy
(17,374 puan) tarafından
Allah rahmet eylesin kızı gibi görür severdi beni. Bende onu öz babamdan ayirmazdim. İyi ki tanımışım diyorum keşke bizden ayrılışı bu kadar erken olmasaydı da çocuklarım da dedelerini görseydi diyorum 
0 oy
(4,224 puan) tarafından
Seviyorum babam gibidir saolsun ama kaynana olay keşke azıcık pederi örnek alsa ah ah
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Cok severim tabiki insanın babası gibi olamaz ama bi sıkıntımız yok cok şükür oda beni sever 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Kaynanamdan daha çok değer veririm.fesatligi yok kötü niyeti yok dedikodusu yok yalani dolanı yok.uc kagitciligi içten pazarlikciligi duygu somuruculugu kendini acindirmasi yok......yeterli bence sebepler.
0 oy
tarafından
Sevmiyorum hiç sevmiyorum 
0 oy
(486 puan) tarafından
Bizimkiler çok şükür iyi kaynanam da iyidir kayınbabamda ama kayınbabam daha da bir iyidir çok şükür inşallah herkese düzgün insalar çıkmayı nasip etsin hiç kırmaz çok ince düşünceli bir adamdır babam bile o kadar ince düşünmez bazen 
0 oy
tarafından
Benim kayınpederim canını isteyeyim canını verir. Kaynanamda aynı şekilde hatta eşimde öyle . Asla benden birşey istemezler bazen fark etmem kalkıp çay doldururlar veya ne bileyim yemek alırlar çok kızarım bana neden söylemiyorsunuz ben yaparım diye , kızarlar bana sen yorulma diye . Allah bin kere razı olsun hepsinden ❤️
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Ben çok severim evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da her şeyiyle aynı muamele gördüm bişey isterken bile çok naif davranıyor kendi babamdan çok daha yakın hissediyorum kendimi melek gibi bı adam...
0 oy
tarafından
Kayın pederim yok o yüzden ben çıkamm
0 oy
(2,486 puan) tarafından
Benimki iyidir hiç sesi yok maşallah
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Valla canım ne severim ne sevmem dolu dolu anne baba demiyorum diye yüzüme bile bakmaz gelir evime sorarım yemek yedin mi çay kola kahve bişey ister misin diye yüzüme bakar cevap vermez oğlu sorunca yok der sebebi ise ağız dolusu ile anne baba demiyormuşum oysa ki çok üzüldüm :) ha birde diğer büyük gelinlerini istedikleri gibi kullanıyorlar hizmet olsun ev temizliği olsun her anlamda bana yapamıyorlar diye mesela eltim her akşam gider ben bir kere bile gitmem ( aynı apartmandayız) 

İlgili bir soru bulunamadı

410,553 soru

12,350,856 cevap

40,495 kullanıcı

Kategoriler

...