0 oy
194 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (8,470 puan) tarafından
Hamileyim. İki üç gündür iştahım açıldı yedikçe yiyesim geliyor. Hamilelik böyle birşey mi? Kendimi frenlemeli miyim akışına mı bırakmalıyım 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kilo sorunun varsa frenle yoksa frenleme
(8,470 puan) tarafından
Şimdilik yok sonra olabilir böyle giderse :))
tarafından
O zaman ye can boğazdan gelir dogurunca beden bir bardak çaya adam akıllı sakince yemek yemeye hasret kaliyorsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kaç aylıksın
tarafından
Ben hamileyken hiç kilo almadım
(8,470 puan) tarafından
Ciddi misin nasıl ya ? Doktor ne dedi hiç mi fazladan yemedin? Yada diyet mi yaptın
tarafından
Ne diyim ki eşim eve birşey almazdı 11 ay boyunca pilav makarna yedik ayda 1 defa bilemedin 2 defa farklı yemek yerdik babanın evinde ne istersem onu yerdim artık bıkmıstım ac kalmayı tercih ediyordum onları hergün yemektense 60 kgdim doguma girmeden öyle zor geçti hamileliğim cocuk 7 aylık dogdu suyu kalmamış kordonlarım dolanmış anne karnında enfeksiyon kapmış eşim ilişkiye girmek isterdi zorla yapardı birde boşalırdı ondan enfeksiyon kapmış cocuk boşandım kurtuldum
(8,470 puan) tarafından
Üzüldüm:( şimdi iyisinizdir inşaAllah
tarafından
Cok iyim 2 sene oldu o kıtlıktan cıkalı
0 oy
tarafından
Evet hamileliğin bir döneminde öyle oluyor canım. Ama dikkat etmen lazım kendini frenlemen lazım ne kadar fazla kilo o kadar senin için sıkıntı olur. 
0 oy
(15,391 puan) tarafından
kaçıncı haftadasınız? 

kızımda oyleydı çok iştahım açıktı ama sağlıklı besleniyorum yani pek çok kilo yapan yada zararli besini zaten tüketmiyorum 64le doğuma gırdım

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,060 göst.
3 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ASENA40 (28,673 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 86 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (515 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
8 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde aleyaley (393 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Hilalkz (267 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,510 soru

24,461,974 cevap

354,661 kullanıcı

...