0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,244 puan) tarafından
Kızlar başlayalı 3 haftayı geçti çiş de ilerledik söylüyor artık gece kaldırıyorm bir kere yapmıyor altına ama kakada tutuyor hâlâ bir srup dediker ondanda denedim yok zaten tam anlamıyla kabız olmuyor kendini tutuyor 3 gün geçti yarın 4 olacak yapmıyor ne yaptysam normalde günde yapardı cokkkk iştahsız olduğunda sadece iki günde yapardı napacami şaşırdım erik kompostosu kayısı üzüm herşey vermiyorum üzüm yiyor karpuz fln Yok yanı hatta yemek istemiyorum çokta artık önce korkuyordu ağlıyordu ayakta yapıyordu artık lazimligna oturuyor son 3 defatur ağlamıyor şükür ama korkar yine diye korkuyorum ıyıce kabız olursa alışkanlık olurmu bu tutma zamanla düzene oturrmu 

4 Cevaplar

0 oy
(4,987 puan) tarafından
3 hafta sonra alıştı çok şükür 
(1,244 puan) tarafından
Hala aynı yaptıramadim bugün de oturuyoruz yok dıyo kalkıyor zorlamıyorda
(4,987 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ona zor alışıyorlar bir iki kez yapsa alsir
tarafından
Canım alışır bak benim postlarima bir aydır rahat yapıyor artık az kalmış ikigunu kalmis
(1,244 puan) tarafından
İnşallah yapmadıkça içime dert oluyo böyle böyle alışkanlık olurmu dye bugün sancısi oldu ama yapmadı ne kdr oturdk lazimlikta artık comelmekten ayaklarım uyuşuyor beklemkmi.lazim yoksa kendi dayanamaz olana kdr götürmesemmi blmıyorm zaten götürüyorm gene yapmıyo
(1,244 puan) tarafından
Kaç gün tutuyordu canım tam  senn çocuk
tarafından
Ucgun tttugu oluyodu yapacak tam yapacakken gitti deyip korkuyo dün falan
(1,244 puan) tarafından
İnşallah yapar zamanla düzelir mi  3 gün tuttu yarın 4 gün olacak yemek yemek istemiyor bu değer
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Yapar zamanla benm oglumda ayni oyleydi zamanla alisti yapti ama gece hala bezliyorm kalkmasin diye 
(1,628 puan) tarafından
Bilmiyorm da korkuyolar kakasini yaparlarken benmkide zor alisti ama alisti dedgm gibi zamanla oluyo ya bide oyun oynatarak yaptrmayi dene mesela ben ikinmayi falan oyuna getirerek yaptiryodum cisimiz tuvalete kakamz tuvalete sarksini aciyodum oynayarak yapiyo dha ondan snra kendisi soylemeye basladi kakam geldi dye lazimligi ozellikle hic istemiyodu basta cisini flan yaparken ben bide cisini oturarak yaptiramiyorm ya ayakta yapiyo kakasina mecbur oturuyo ama
(1,244 puan) tarafından
Oyun oynuyoruz sarklarneler neler sıkılmasın kalkmasın dıye ayakta yapıyor bnmkide çişini kakasını bıle ayakta yaptı bezde öyle alisikdi o ayrı korku yapıyo ama ikna edemiyorum lazimliga alıştı ama yapmıyo yınede  inşallah tuttukca arada karın ağrısı oluyor üzülüyorum artık neler veriyorum ama tık yok
(1,628 puan) tarafından
Alisma suresi iste boyle zor geciyo bende diyodum ki onceden nekadr kotu olabilrki diye ama oluyoms
(1,244 puan) tarafından
En zorladım süreç bu oldu aşırı yıpratıcı
(1,628 puan) tarafından
Oyle ama yapcak bisey yok mecbur ogretcez :)
0 oy
(14,855 puan) tarafından
Aynı anda aynı ayda baslamisiz benim kızda 36 aylık 3 hafta oldu başlayalı bende kakadan dolayı muzdaripim :/ 2 güne bir yapıyor ama beni gözetliyor görmeyince altına hemen :( 
(1,244 puan) tarafından
Altına yapsa arada vala razyım kendıni tutuyor yarın 4 gün olacak yapmadı daha altına da yapmıyor kakasıni öyle kaçırmadı altına kabız gbı olup tutuyor bildin günlerce  ben bı ara bir iki gün bez taktım takınca kakasni yine hemen yapamadı o sıra lazimliga oturtdm öyle yaptı üç kere şuan oturyo beklıyoz ama.uok wcde oturmakdsn bacaklarım sızlıyor
(1,244 puan) tarafından
Ayakta yapıyordu çömelme yoktu bir haftadır ilerlemesi var iki hafta hep İlk gün gibiydi sor sabrettim son haftadır çişini dyor arada kaçırıyor bı kere bazen kaçırmıyo
(14,855 puan) tarafından
Anaa kız sevda diğer postta da konuştuk ya :) nedir bizim cektigimiz kakadan muzdarip anneler diye grup kuralım bari :D
(1,244 puan) tarafından
Vala canım 5 gün hala yapmadı fitil verdim yok kafayı yıcem
(1,244 puan) tarafından
Napacami şaşırdım hasta edecem diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 50 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 158 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 178 göst.
10 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,520 soru

12,348,550 cevap

40,317 kullanıcı

Kategoriler

...