0 oy
298 göst.
Diğer kategorisinde (3,863 puan) tarafından
Ben daha birincinin  psikoloji yok istekleri daha başa cikamiyorum 3 yaşına girecek  eşim ikinci ye geç kalıyoz .

Diyor yaşım geciyomus 28 yaşındayım  olmayanlara nasip etsin Allah 

Yok simdikilerde söz dinleme yok bide yardımcı olmaz ki ikinci olsa oyuzden  istemiyorum 1 sene daha ..

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu erkeklerin çocuk sevdasına anlam veremiyorum. Benimki de öyle. Kızım 10 aylık ikinciyi yapalım diyor. Yaşımız geçiyormuş. 
(3,863 puan) tarafından
Yok cnm bnmki çocuk sevgisi yok ama neden diyor anlamadım 30 da yaparım çocuk 35 de yaparım kimene  demi
tarafından
Maksat soy genişlesin herhalde erkeklerde ki mantık. Aynen canım. Hedef 35 bakalım. Dedim çocuk 5-6 yaşına gelsin anca öyle ikna olurum diyorum. Ben hariç çevremde herkes istiyor :):) sanki kendileri bakıcak :)
(3,863 puan) tarafından
Aman sakın dinleme şimdiki çocuklar durdan sus anlamıyor zaten aynn onlarmi bakacak sanki
tarafından
Aynen şu an 30 yaşındayım kafam kaldırmıyor arada daha olmaz herhalde. Kaza kurşunu olmazsa tabi.
-Reklam-
0 oy
(14,139 puan) tarafından
Gencsin daha ben 32 yasindayim ikincim 16 aylik ki surpriz oldu:)
(3,863 puan) tarafından
Allah bağışlasın .Aynen 30 yaşında yaparım 35 de yaparım kimene
(14,139 puan) tarafından
Amin cumlemizin evlatlarini buyugumde 3.5 yasinda ay tek olsun diyordum hep ben:)
(3,863 puan) tarafından
Allah nasip edince oluyor bende kız istiyorum ama bakalım bı pskikolji olarak hazır hissedeyim pandemide hamilelik yaşadım doğurdum  .çocuk hastalık geçirdi daha hastane işimiz bitmedi hazır hissetmiyorum kendimi yaşım gecersede geçsn
(14,139 puan) tarafından
Oyle hazir olmak onemli benim ikisi de erkek:) hayirlisi olsun hakkinda
(3,863 puan) tarafından
Amin cnm önemlisi hayırlı olsunlar
0 oy
(4,987 puan) tarafından
37 de 3. Yü Rabbim nasip etti 

Daha yasinda ne varmış 
(3,863 puan) tarafından
Aynn öyle :):) okadar geç degil
0 oy
(6,888 puan) tarafından
Ama yaşın küçük nereye gec kaliyosun
(3,863 puan) tarafından
Aynn öyle bnde acele etmiyorum zaten ):):
0 oy
(13,898 puan) tarafından
kizim doğdundan beri istedim fazla olmasın araları eşim erken deyıp durdu 5.6 aylık olunca oda demeye başladı

1yaşına girecek yarın 8+5 hamileyim

şimdilık her şey okey doğsun bklm göreyim dünya kaç bucak ahsfjkllmbvfdjlm
(3,863 puan) tarafından
Allah bağışlasın yardım ediyosaa zorlanmassin inşallah
(13,898 puan) tarafından
o edemez da kaynanam bakar
(3,863 puan) tarafından
Himm iyi bakan varsa
0 oy
tarafından
Vallah maddi manevi özellikle manevi hazır hissetmiyorsan bencede yapma 
(3,863 puan) tarafından
Yok cnm daha 1 sene yapamam
0 oy
(882 puan) tarafından
27deyin birinciyi yeni yaptım ayol :) daha gençsin Allah yazmadıysa 2. Düşünmüyorum banada çok ağır geldi inan 
(3,863 puan) tarafından
Yani o kadar geç değil yaşım 30 getiririm sağlıklı olsunda
(882 puan) tarafından
Yapacaksan 30u geçme derim yaş ilerledikçe tabi bu 38 üstü risk artıyor bilgin olsun
(3,863 puan) tarafından
Biliyorum cnm Allah nasip ederse ne zmna artik
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Hahahah kiz ben ilk kızı dogurdum dedim ikinciyi isterim kocam yok dedi :))) kazara oldu ikinci adam 3 istemiyo ben istiyom bende 28 iki kizim var şükür iyiki olmuş zor ama cok guzel
(3,863 puan) tarafından
Allah kolaylık versin bu zmnda zor
(5,233 puan) tarafından
Cok zor valla yani maddiyati geçtim manevi çöküyor insan ama nasip
(3,863 puan) tarafından
Aynen nasip Allah hayırlı evlat eylesin
(5,233 puan) tarafından
Amin amin
0 oy
tarafından
Benimkide dün diyor sakın çocuk yapmayalım sjwj dün kıza süt iciriyordum icmiyordu diye bebeğe kızdım eşim aldı yanına uyutmaya çalıştı baktı uyumuyor ağlıyor eşim baya sinirlendi sonra bebe onu yataktan attı eşim dayanamadı odayı terk etti ve bu cümlesini kurdu sjsj
(3,863 puan) tarafından
İyi demiş istemeyerek valla akıllıymis esin
tarafından
Adamı hayattan bezdiriyorum çünkü yemek yedirince yemiyor hemen eşim kızıyor bana ben ona veriyorum bebeği aynı tepkiyi veriyor böyle böyle eşim çocuk istemiyor biliyor aynisi olacak o yüzden istemiyor
(3,863 puan) tarafından
İyi yapiyon ben sanki cocgu kendime yaptım gibi bişey evde olamıyor isden dolayı gelincede ilgilenme yok zaten
tarafından
Valla benim eşim 10 da gider 11 gibi gelir gene takmam karışırsa bana bende ona bebeyi kitlerim yok öyle uzaktan yönetmek
(3,863 puan) tarafından
İyi yapiyon valla
0 oy
(465 puan) tarafından
İlk kızım 3 aylıkken başladı kardeşi olsun diye ben hep küçük bana ihtiyacı var bilmem ne diye diye doğum kontrol hapıyla korundum sonra oldu işte ikinci kızım 3 aylık olacak burnumuzdan getiriyor sonra tutmuş diyor ki biz bu çocukları yapmak için acele mi ettik acaba :)))) gelde boğma bu adamı 
(3,863 puan) tarafından
Demi Allah sağlık versin ama çok zor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 70 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mihra (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 652 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 270 göst.
6 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,469 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 305 göst.
4 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,790 soru

12,396,376 cevap

44,184 kullanıcı