Dün gece şeytan dürttü gece 3 te uyandım teleofnunu karistirdim, galerisine şifre koymuş özellikle şüphelendim.sonra gittim fotoğraflar uygulamasından baktım telegramdan gelmiş fotolar vardı, bayan fotoları hatta bitanesi dün diye yazıyordu üstünde, bide önemli diye kaydetmiş onlardada aynı öyle fotolar vardı bide eşimin baş harfi kuma yazilmis kalp içinde E felan, havuzda bikini tarzında resim, bide afedersiniz havlu ile resmi vardı kadının bütün.fotolari kendime attım kanıt olarak sonra tuvalete gideyim dedim ordan başka yere aktaricakdim bir baktım bu uyanmış geldi ne yapiyon telefonumda dedi bişey yapmıyorum dedim hemen aldı telefonumu elimden o fotoların hepsini sildi geri getirme uygulaması yükledim malesef fotolar gelmedi, saydım sovdum bosanmam senden dedi, kadını araştırdım burda kuaformus ve evli olduğunu öğrendim bide diyorki geçmiş.gittmis 5-6 ay önce görüştüm, ne yuzsuzsun sen dedim 5-6 ay önce ben senin hayatında degilmiydim dedim beni suçluyor adam akıllı davranmadin bana hiç bir zaman şu bu gerçekten kendimi onu öldürmemek için zor tutuyorum artık.