0 oy
112 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (29 puan) tarafından
Eskişehir de tavsiye edebileceğiniz , memnun kaldığınız kadın doğum doktoru varsa paylaşır mısınız?

6 Cevaplar

0 oy
(60 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Ali Alhan canım. Şehir hastanesinde. Annemler Eskişehir'de diye ona gittim ve dedim ki ben bu zamana kadar hiç doktora gitmemişim :) adam tek tek tek anlatıyor dinliyor ve ilgileniyor ayrıca beni bir iki kere falan görmüştü ama unutmamış yani. Bak ben de çok yeni gebeyim daha ve tatil diye hemen gittim kontrole hemen tanıdı valla kaygılarını bile hatırlıyor adam. Allah nasip ederse doğumda da kendimi önce Allaha sonra ona emanet edeceğim 
(29 puan) tarafından
Onu tanıyorum ama bana 6 ay gebe kalma demişti o yüzden gidemem herhalde
-Reklam-
0 oy
(634 puan) tarafından
Mine inan Acıbadem kesinlikle şiddetle tavsiye ederim. 
(29 puan) tarafından
Acıbademde özlem hanıma gidiyordum aslında. Fiyatları çok arttı. Değiştirsem mi doktoru kararsızım
0 oy
(182 puan) tarafından
Merhaba ben ramazan bayirliya gidiyorum gur life da şu an gayet ilgili ve bilgili bir doktor. Yalnız biraz kilo takintili;) 
(29 puan) tarafından
Hamile değilim öncesinde gitmek için sordum.  Acıbademden özlem özgür gürsoy a gidiyordum da. Kararsısızm o yüzden araştırıyorum
(182 puan) tarafından
Ramazan bey de burdan önce acibademdeydi zaten. Denemekte fayda ver bence bilgili ve gayet de ilgili 24 saat ulasabilirsin.
(29 puan) tarafından
Ben bi bebek kaybı yaşadım. O yüzden biraz uyanık, işinin ehli, bilgili biri arıyorum. Olmazsa bi gider konuşurum
(182 puan) tarafından
Hayırlısı olur inşallah. Gitmeden yine bi araştırın tabi. Fiyat da makul acibademe göre bi sefer denenebilir yani.
(29 puan) tarafından
Neredeyse yarı fiyatı
0 oy
(123,070 puan) tarafından
sehir hastanesinde ali alhan var o dr cok iyi gurlife ramazan bey iyi acibademde alper turgut
(29 puan) tarafından
Ali alhan ı da biliyorum. Çok rahat ve açıklayıcı bir tarzı var.
0 oy
tarafından
Şehir hastanesi Hüseyin Oğuz Yuvanç mükemmel bir doktor üzerine tanımam valla çok çok iyi kesinlikle tavsiye ederim
0 oy
(213 puan) tarafından
Yunusemre de Mehmet bey var çok güzel ilgileniyor soyadını unuttum benim doktorumdu Erkan sağlam var birde ama o başka hastanede bı arastirin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 1,345 göst.
0 oy
0 cevap 43 göst.
27 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Ashshhshs (996 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,339 göst.

406,261 soru

12,180,573 cevap

36,677 kullanıcı

...