0 oy
1,225 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (181 puan) tarafından
İyi günler arkadaşlar. Yanlış yazmadım gerçekten bu kayinvalider çok hain, nankör. Niye? 

Geçen gün eşime benim yanımda askerlik yaptın o kadar, İzmir'den guzel, taş gibi bı kız getirmedin dedi. Farkında değil galiba ama benim karnım burnumda iki ayım kalmış doguma, kadının ettiği lafa bak. Haliyle ben de kırıldım ve küstüm. Eşim de ben eşimden memnunum diyemedi. İki gündür sürekli fircaliyorum eşimi. Haksız mıyım? Niye savunmuyor beni ailesine karşı anlamıyorum. Madem beni istemiyordunuz niye iki sene süründünüz arkamdan o zaman? diyemedim. İçimde kaldı kendi kendimi yiyorum. Abartıyor muyum sizce? 

26 Cevaplar

0 oy
(1,347 puan) tarafından
İyi yapıyorsun tabikide seni savunmak zorunda savunmucaksa ezdircekse niye evlendi tövbe tövbe
(181 puan) tarafından
Sormak lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Keşke deseydin. Şakayla karışık herşeyi şöyle hem gönül kırma hem mesajını alsınlar. Ayıp bu yaptiklari. En çok da eşinin. En nefret ettiğim ve en korktuğum şeydi. Eğer eşim beni ailesine karşı savunamazsa diye evlenmek bile istemezdim. Bence de kalbini kırmadan ama ona yavaş yavaş işle artık her konuda arkanda olsun. Haksız bile olsan gelsin sana evde kızsın ama.milletin içinde yanında olmayı seni yuceltmeyi bilsin
(181 puan) tarafından
Taktik ver cnm. Benimkiler eskidi
0 oy
(623 puan) tarafından

Senin yaninda yapmasi cok ayip gelinisin ustelik torununu dogurcan tam ustune bastin kayinvalide degil hainvalide doğru tespit sen iyisin yine bn olsam valla ortaligi dagitirdim o kaynanayida rezil ederdim biraz kabaca oldu biliyorum ama napim dayanamazdim ayip denen bise var ayni sey kizina yapilsa acaba ne yapar :angry:

(181 puan) tarafından
Ben de söylerdim bir sürü ağır şey ama eşim arkamda durmaz. Bir de beni suçlar.
(623 puan) tarafından
Çok şükür o konuda esim hep arkamda her konuda canm Allah yardimcin olsun
0 oy
(25,196 puan) tarafından
O sizin kayınvaldeniz her kayınvalide hayınvalide değil genelleme yapmayalım
0 oy
(5,910 puan) tarafından
Hey allahim sonuna kadar haklisin esinde odunluk yaomis yani afedersin birsey diyememis mi anasina bide kalkip sana tavir yapmis evli barklisiniz cocugunuz olacak hamile kadina oyle denilir mi ve kndi cok mu guzelmis ki sana oyle oyle dior 
(181 puan) tarafından
Ne bileyim galiba öyleymiş. Eşim hadi neyse de anasıyla babasını tanıdığım güne lanet olsun

İlgili bir soru bulunamadı

411,333 soru

12,382,133 cevap

43,290 kullanıcı

Kategoriler

...