Anlatıyım canım uzun olcak biraz
Bana bak uygulaması yüklüyorsun görevleri yapyosun bilgilerini vs giriyor ilk zamanlar reklamlar oluyor izliyorsun sana puan geliyor puan biriktiriyorsun bana bak markaları var o ürünleri alıyorsun fişinin fotoğrafını yüklüyorsun ama bir üründen bir fişte tek olmalı yanı örneğin hem iphana hem orkid aynı fişte kestirirsen biri boşa gitmiş oluyor o durumda kasiyerden ayrı fiş kesmesini söylüyorsun Migros çeki arada bi gelip bitiyor onun için 45 bin puan ve 3 tane onaylı fiş gerekıyor her kullanıcı bir kere alabiliyor ben kendimde bir kere 50 TL Migros çeki bir kere 20 TL Migros çeki aldım eşimde de 20 TL Migros çeki 50 TL Migros çeki aldım Migros’a gidip kasiyere rakamı okuyorum giriyor fiyat düşüyor istersen. 50 TL lik Alışverşl yap 50 TL Migros çekinin rakamlarını söyle 5 kuruş vermeden çık hiç yoktan çok iyi kar etmiş oluyosun kullanmanızı tavsiye ederim
Rica etsem bana bak uygulaması indirdikten sonra kayıt olduktan sonra davet kodumu gir butonuna sana link atıyım linki kopyala yapıştır o kutucuğa bana da puan gelsin çok dua ederim çok