Kızlar başım çatlıyor eşim işten gelir bebeğimizi iki dk napiyon ediyon der oyun oynamaya başlar yemeğe bile geliyom dur geliyom dur diyerek gelir dışarı çıkar yer yemeğini çıkmazsa yatana kadar oyun oynar istediği zaman yatar bende bu aralar onkadar abartılı geç gelmeler her gün dışarı cikmalar bebeğim oynuyordu gitti mama sandalyesine vurdu ağzını dişi dudağını kesmiş o kadar üzüldüm ki bende yemek felan derken dalmışım yani olabilir tabi ama eşim hiç ilgilenmiyor gibi ona göre ilgileniyor ama hemen beni sucluyorsun demeler ya ben çocuk bakamam yorgun oluyorum demeler ya tmm yorgunsan ozaman yemek yiyip dışarı cikabiliyorsun yada saatlerce oynuyorsun benim dediğim çocuğa bak değil ilgilen herşeye vakit var zaman var bize niye yok neymiş evin ihtiyaçlarını karşılıyormus istediğini yaparmış böyle bir düşünce olabilir mi ben mi yanlış düşünüyorum sonra sinirlendi benim kafama vurdu omzumla o kadar zoruma gitti ki dedim beni bu ellerinle sevdiğin icin sağol zamanında şimdi dovmelere kalkıyorsun ne yapayım ben şimdi haksizmiyim abartiyormuyum hakediyormuyum