0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından
Kızlar geçen hafta kan verdim kasık ağrılarım oluyor diye ama ekstra dan söylemedim hamilelik için diye doktora. Halsizim dedim kan değerlerim normal çıkmış. Ondan sonra hiç Bi belirti vs yok bugün erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama 10 dk sonra baktım çok hafif ince bir çizgi adetime 4 gün var. Erken hamilelik testlerinde 4 günde net şekilde belli olması gerekmiyor mu hassas olduğu için. Normal kan değerlerinde de çıkar mı hamile olup olmadığım ben onu anlayamadım ya 

4 Cevaplar

0 oy
(5,205 puan) tarafından

erken hamileli k testlerı de yüzde yüz güvenli sonuc vermeyebılır bu bir

gebelik varsa ve gec döllenme ise gec sonuc verir bu ıkı

kan testi için bile daha erken bu üç

saydıkların normal mens belirtileride olabilir bu dört

hersey bir tarafa gebede olabilirsin tabi buda beşşşş :D

(181 puan) tarafından
Bu ay afedersiniz çok az birliktelik oldu 1 ayda 3 kere oda yumurtlamanın az olduğu günlerde yani geçen ayın reglin bittiği hafta onda da eşim eline boşaldı gördüm kaçması imkansız hemen boşalmadı çünkü. Ama tabiki herşey Allah tan ilişkiden hemen sonra gidip kan vermedim tabiki 1 hafta sonra verdim
(5,205 puan) tarafından
yumurtlama her zaman aynı gunler ve aynı surede olmuyor canım olacak olan oluyor geleecek olan geliyor :)
(181 puan) tarafından
Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin inşallah değilimdir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben midem agriyor diye hastaneye gittim bana dediler ki hamilelik şüphesi var mı yok dedim ne hamileliği doktor bana güvenememiş test yapmış benim beta biraz yüksek çıkmış sabah test yaptım çok silik bir çizgi vardı doktora gittim rahim duvarın kalınlaşmış ama daha bebek yok kese de yok sonra iste başka doktora gittim dediler ki 6 haftalık hamilesin kalbi falan atıyor ben şok erken yumurtlamışım yani erken gebelik testinde çıkar bide normal kan değerine değil betana  baktırmalisin:)
(181 puan) tarafından
Erken gebelik testi yaptım bugün çok silik çizgi var ama eşim ben kendimden eminim diyor gördüm çünkü nereye boşaldığını hemen boşalmadı nasıl olabilir ki ben bilmiyordum normal kan değerlerinde çıkar zannediyordum
tarafından
Ama 10 dk sonra yazmışsın yani eğer hamile olsaydın hemen beliriyor
tarafından
Ama sen yine de bir kanina baktir  emin ol
(181 puan) tarafından
Yarım gidip kan versem çıkar mı acaba annemlerde kalıyorum geçen yaptırdığımda da burda yaptırdım misafir girişi olarak doktor suratsız istemeye istemeye yaptı bu sefer yapar mı ki
tarafından
Valla ben de annemde kalıyorum şuan da biz de aynı durumdayız misafir girişiyiz hani bize öyle davranmiyolar da seve seve yapacak tabii ki hakkı değil öyle davranmak yapmam diyemez derse yaz cimere ya da sana ters bisey derse cimere şikâyet ederim sizi de öyle şey mi olur
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Defarca gebelik testi yaptım.  Yaptıktan sonra baktım. Hiç çizgi çıkmadı asla . Sonra birinde yaptıktan sonra çıktı hamikeydim.  Yani kuruma çizgisi olabilir diyorlar ama bilemiyorum 
(181 puan) tarafından
Anladım canım normal şartlara göre imkansız yukarda anlattığım gibi yarın gidip halledeyim kan işini
0 oy
(291 puan) tarafından
Testi atarmisin resmini

İlgili bir soru bulunamadı

410,873 soru

12,364,213 cevap

41,818 kullanıcı

Kategoriler

...