0 oy
141 göst.
Diğer kategorisinde (41 puan) tarafından
Kızlar 15 aylık oğlum peynir yemiyo nasıl alistirabilirim değişik peynir cesitlerinide denedim yok yemiyo ağzına yapışık gelince atiyo 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide yemiyor ben yumurtasina vs katiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Krem peynir veriyorum ben canım tatlı şeylerin içine karıştırıyorum anlamıyor 
0 oy
(4,393 puan) tarafından
Yumurtayı omlet yaparken içine koyuyırum ben canım labne falan da ekliyorum ordan karşılıyordur insallah ne yapalım 
0 oy
(5,329 puan) tarafından
Benim oğlum 4,5 yaşında yemiyor artık zorlamıyorum çünkü peyniri görünce psikolojik oalrak kusuyor bence sizde ısrar etmeyin 
tarafından
Bencede zorlamayın yoksa ben gibi olur okulda beslenme saatimiz vardı öğretmenim zorladı ve istifra etmiştim o gün bugündür ne peynir ne zeytin ağzıma koymam kızım için mecbur ellemek zorunda kalıyorum aksi halde kahvaltı sofrasının ucunda olur kokusunu bile istemem
(5,329 puan) tarafından
Kesinlikle o hatayı bende yaptım şimdi asla vermem sofraya koyarım ona yemek zorunda değilsin ben baban ve kardeşin yiyecez sen diğer  seçenekleri değerlendire bilirisn diyorum oda öyle yapıyor
0 oy
(4,099 puan) tarafından
28 aylık peynrde zeytnde yemiyo çocuğa mana bulamıyorum çnkü Babsıda yemiyo :( ona çekmiş
0 oy
(8,101 puan) tarafından
Eşimde yemez peynir oğlumda yemiyor küçükken yiyordu sonradan yememeye başladı kaşar peyniri yiyor tek bende zorlamiyorum 
0 oy
tarafından
Çocukken bende yemedim şimdide kızım yemiyor büyüyünce alışır inşallah ama bol bol yoğurt süt tüketir 
0 oy
(6,883 puan) tarafından
Oglum da yemezdi 3 bucuk yaşından sonra yemeye başladı. Kizim 20 aylik oda hala yemiyor insallah zamanla oda yer

Ama oğlum köy peyniri olmazsa yemez diğerlerini asla agzina sürmüyor 
0 oy
(154 puan) tarafından
Benim oğlum güzel güzel çiğniyor yutacağı yerde hepsini çıkarıyor azcık yeşil peynir yiyor oda çok az bende nasıl alistiririm düşünuyorum 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
4 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nrgz (829 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 204 göst.
0 oy
2 cevap 117 göst.
29 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 69 göst.
12 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,424 cevap

44,058 kullanıcı

Kategoriler

...